Bygningsfacader

Innovativ facade konstruktion

Afspil video

Bygnings-facader til førende arkitekter

Duoplate

Klik på rediger knappen for at ændre denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Nordic

Klik på rediger knappen for at ændre denne tekst. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Skiferfacader

Materialet skifer er både æstetisk smukt og har i flere århundrede fungeret som et tagdækningsmateriale.

Renovering

Hos Prodatek har vi udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk ny facade på alle former for byggeri.

Udvidet information

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare. Samtidig gør brugen af stål også, at vi kan love en høj præcision i forhold til din ønskede størrelse. Vi tilbyder hurtig service og montering, der gør det nemt og hurtigt for dig at bygge med Prodateks bygningsfacader. Vi har den hurtigste montagetid på markedet, hvilket skaber stor tilfredshed blandt vores kunder. Af materialer til bygningsfacader har vi teglfacade og skiferfacade. Teglfacaden har vi i to varianter, der varierer i pris, størrelse og farveudvalg. Du kan læse nærmere under teglfacade for at finde den rigtige teglfacade til dig. Ved at bruge teglfacade som facade på din bygning, opnår du et smukt visuelt udtryk, og du får en facade, der holder i under alle vejrforhold.  

Det andet bygningsfacademateriale er skifer. Det er et smukt materiale og har et andet visuelt udtryk end skifer. Her har vi også to varianter, der hver har deres fordele og udtryk. Vores skiferfacade fås også i mange farver og i forskellige størrelser, så du kan få det rette ydre på din facade.

01

Stålkonstruktion

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner.
02

Bygningsfacader

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare.

Bjørn Lyngeborg Rohde Laursen

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Bjørn direkte

E-mail

bl@prodatek.com

Telefon

+45 31 35 29 96