Holdbare konstruktioner

Stålfacade-opbygning

Afspil video

Sålkonstruktion til førende arkitekter

Facadeelementer

Vores facadekasetter er meget fleksible og justerbare. Det vil sige, at dybden af din valgte isolering er fremtidssikret, fordi med vores stålkasetter nemt ville kunne rykke de to konstruktioner fra hinanden.

Stål konstruktioner

Hos Prodatek har vi udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk ny facade på alle former for byggeri.

Tagkasetter

En væsentlig fordel ved vores tagkasetter er, at de kan klare store spænd. Derfor er det også en god løsning til større byggerier.

Udvidet information

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner. Det gælder alt fra etagebyggeri op til 12 etager, ungdomsboliger, sommerhuse, carporte og skure m.m. 

Fordelen ved stålsystemet er, at det går væsentligt hurtigere end traditionelt byggeri. Vi går ikke på kompromis med noget i vores stålkonstruktioner – heller ikke opsætningsprocessen. For vores stålkonstruktion er både funktonalitet og kvalitet i top. Vores stål har fået en coating, der forhindrer det i at ruste, hvilket gør vores stålkonstruktion anvendelig i vådrum, indendørs såvel som udendørs. Stålet er også behandlet med en zink legering, der gør stålkonstruktionen modstandsdygtig overfor vind og vejr. Stålsystemet vil altid blive sat op, så det overholder det nyeste bygningsreglement. Grundet stålsystemets lette vægt vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne med vores stålproduktion næsten uendelige.

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores modulbyggeri vil kunne genanvendes. Det vil sige, at vi kan bygge i moduler, der kan genanvendes til nye formål, hvis behovet opstår. Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne. Stål i konstruktionen har altså mange fordele. Du får ubegrænsede muligheder for let opbygning af ydervægskonstruktioner. Det vil altid være tilpasset energirammen uden at spille unødig plads på vægtykkelse. Herudover vil din stålkonstruktion altid være fugt og skimmelfri.

Af stålprodukter laver vi følgende 4 produkter

  • Tagkasetter
  • Facadekasetter
  • Dækkasetter til etagedæk
  • Skillerumskasetter

Herudover har vi som ny mulighed for at lave indvendige trapper, hvor vi laver en ståltrappe, der også kan bruges under byggeperioden. Efter byggeriet lægges trin på som det sidste, så trappen får sit flotte udseende.

01

Stålkonstruktion

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner.
02

Bygningsfacader

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare.

Prodatek A/S på Building Green messe.

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Prodateks salgsafdeling

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 94 74 44