Tag kassetter

Prodateks tagkasetter kan produceres i 100% i uorganisk materiale, hvis det ønskes. Kunden kan dog vælge fremstilling med få dele træ.

Læs mere om tagkasetter fra Prodatek

En væsentlig fordel ved vores tagkasetter er, at de kan klare store spænd. Derfor er det også en god løsning til større byggerier. Grundet vores materialers robusthed vil der ikke være behov for noget, der bærer tagkasetterne på midten. Vi tilbyder også at lave taghældning på dit nye eller allerede eksisterende tag. Hvis dit tag er fladt, kan vi skabe et fald, der kan få vand og blade ned fra taget igen. På den måde vil du kunne spare penge og slippe for at købe ny isolering til taget.

Når du får lavet tagkasetter, bliver det hurtigt at lukke af. Det vil sige, at når du først modtager dine tagkasetter, kan de monteres hurtigt af jeres montagefolk (vi anviser gerne montagefirma). Du får derfor et tæt hus hurtigst muligt, hvor du indenfor kort tid kan komme videre med det indvendige arbejde.

Tagkasetterne har lang levetid og holder under alle forhold. Hos Prodatek går vi meget op i vores grønne profil. Derfor er alt vores stålkonstruktion lavet i 100% genanvendeligt stål, så det kan bruges på andre måder på sigt, hvis der er behøv for det.

Galleri

Bjørn Lyngeborg Rohde Laursen

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek direkte

E-mail

info@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44