Stærke konstruktioner af præfabrikerede elementer

Opfør sunde byggerier nemmere

Prodatek producerer elementer og kassetter baseret på uorganiske materialer, der passer godt til det danske klima. Få opsat ydervæggene, råhuset eller skelettet til huset i en håndevending med præfabrikerede elementer fra Prodatek.

Klostertoppen opført i elementer fra Prodatek
AAB Silkeborg
KM Byg
jönsson
Akademiingeniør Svend Poulsen A/S
Fischer Gruppen A/S
Raundahl & Moesby
NCC
KG Hansen
KG Hansen
KG Hansen
Jysk Tømrerentreprise A/S
Arkitektfirmaet Bo Christensen ApS
Møgelø på højkant

Bliv inspireret til en langtidsholdbar fremtid

Klimaforandringer og spørgsmål om energiforbedringer i byggeri og fornyelse er i stadig stigende grad med i overvejelserne hos arkitekter, bygherrer og projektrådgivere.

Ambitionsniveauet hos entreprenører, investorer og branceorganisationer indenfor byggeri er højt og vil kun stige fremover. Også slutbrugerne har store ønsker om at bo komfortabelt med respekt for både natur og fremtid. 

Hos Prodatek vægter vi økonomisk bæredygtighed højt, og vi fokuserer derfor dagligt på at afspejle og forstærke det kollektive ønske om at opføre fremtidssikret og langtidsholdbart byggeri.

Med vores elementer i stål sparer du co2 i fragten, mindsker spild i produktionen samt sikrer muligheden for genanvendelse mange år ude i fremtiden.

Uorganisk er det nye sort

Organisk er godt – bare ikke altid i byggeri. Det stålbaserede byggeri er uorganisk, således vi undgår råd og andet, der ikke hører til i bygningskonstruktioner.

Holdbart til de næste generationer

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Danskproduceret

Vi producerer alle stålprofiler på egen fabrik i Randers, så du kan være sikker på kvalitetssikrede produkter – tæt på. Vores stålelementer er økonomisk bæredygtigt og foretrukket valg frem for byggeri baseret på træ.

Færdig til tiden

Vi respekterer dine deadlines, og sørger for effektiv produktion og logistik til vores kunders byggeplads.

Elementer

Vores præfabrikerede elementer opbygges af stålkasetter, som kan anvendes i mange forskellige byggeprojekter.

Stålkassetterne, som opføres nemt og hurtigt, er uorganiske i deres grundkonstruktion, hvilket forøger levetiden.

Facadesystem

Prodateks facadesystem giver mulighed for at skabe bygningsfacader i kombination med eksempelvis betonbagmur i nybyggerier. Ligeledes er facadesystemet meget velegnet til energirenovering af ejendomme, hvor der skal etableres en ny, velisoleret ydermur.

Beklædning

Prodatek leverer opsætningsvenlige facadeløsninger i tegl og skifer med maksimal holdbarhed og god økonomi.

Opsæt en ny facade i farver og stil lige efter dine ønsker.

Det er vi stolte af

Vores cases

Vi hjælper vores kunder med at bygge nyt eller renovere alt fra erhvervsbyggerier til almene boliger. Muligvis har du allerede stødt på et Prodatek-byggeri. Fælles for dem er en sund, stærk og uorganisk kerne, der holder ved.

Vi hjælper dig hele vejen

Få mere viden her

Er du nysgerrig efter mere information om et specifict emne? Tag et kig i vores videnscenter eller download monteringsguides her.

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør