Faglært tømrer med kvalitet for øje

Prodatek har i de seneste år tegnet og produceret præfabrikerede elementer til ikoniske byggerier som til energirenoveringer, og vi mærker, at både potentialet og efterspørgslen er stor. Derfor har vi også behov for endnu flere kompetencer i virksomheden.

Vi leder derfor efter 2 faglærte tømrere til vores produktion i Randers.

Vi mangler dig til fremtidens byggeri i Danmark

Vi er et sundt og innovativt produktionsselskab inden for præfabrikerede elementer og facader – og vi har travlt. Derfor mangler vi en dygtig, faglært tømrer – gerne med erfaring med elementer – til vores produktion.

I rollen som vores faglærte tømrer vil du tage det overordnede ansvar for at trække produktionen i den rigtige retning. Dine opgaver vil omfatte ansvaret af producere og samle stålelementer samt beklæde med gips-, Cembrit- og OSB-plader samt montage af andre byggematerialer.

 • Udføre daglig produktion og sikre løbende drift og højt output
 • Læsning og forståelse af tekniske tegninger og deres korrekte udførelse
 • Udføre løbende produktionskontrol og sikre kvalitetsprodukter

Hvem er du

Vi forestiller os, at du er faglært tømrer med solid erfaring fra faget – gerne inden for elementproduktion og/eller -byggeri.  Måske ønsker du en fast daglig arbejdsplads med faste tider efter nogle år som udkørende tømrer i al slags vejr.

Du skal have lyst til at være en del af vores engagerede produktionsteam, der ser det som en ”sport” at holde produktionen velkørende, opnå et større output og levere højkvalitetsprodukter til tiden.

Derudover:

 • Du ønsker at dele din ekspertise og erfaring med ufaglærte medarbejdere for at forbedre vores produktion
 • Du har øje for detaljer og er grundig i dit arbejde, men samtidig forstår du vigtigheden af høj effektivitet og volumenproduktion
 • Du har ordenssans og sørger altid for, der er rent og opryddet omkring din arbejdsplads
 • Du taler og forstår engelsk på mellemniveau
 • Truckcertifikat er et plus, men ikke et krav

Vi kan tilbyde dig

Hos Prodatek bliver du en vigtig ressource i produktionen, der gør det muligt at skabe spændende og solide projekter, som vi kan være stolte af i hele Danmark. Vi har fokus på trivsel på arbejdspladsen, og her vil der altid blive lyttet til dine inputs.

Din daglige hverdag med faste tider vil finde sted på vores store kontor med den integrerede produktion beliggende tæt ved motorvejen.

Herudover kan du forvente:

 • Et arbejdsmiljø med uformel omgangstone
 • En grundig oplæring fra erfarne og passionerede produktionskolleger
 • Et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder
 • God arbejdsfaciliteter og team-ånd
 • Venskabeligt arbejdsmiljø med sociale arrangementer
 • Fuldtidsansættelse

Fremtidsfokuserede og bæredygtige byggekoncepter med produktion i Randers

Prodatek producerer – på egen dansk fabrik i Randers – elementer/kassetter i materialer, der i sin grundtanke dels er uorganiske og dels fuldstændigt kan genbruges. Det rimer godt på sunde og bæredygtige byggerier.

Vores grundkomponent er tyndstålprofiler, der valses på egen fabrik, efter mål og tegninger fra vores inhouse tegnestue.

Prodatek samarbejder med professionelle partnere i byggebranchen, som alle har det til fælles, at de ønsker at forkorte procestiden på byggepladsen samtidig med, at de ønsker sig en holdbar og bæredygtig løsning i deres projekter.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis stillingen lyder som noget for dig, hører vi gerne fra dig snarest. Vi vurderer ansøgninger løbende, så ansøg allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Jan Dörig på jd@prodatek.com. Brug referencekode “F98”.

 Spørgsmål og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kunne du lide dette indlæg?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest