Bliv en del af vores team

Din karriere hos Prodatek

Prodatek Vaegelementer fra Thors Have 26

Find din rette hylde

Vores jobopslag

  • Projectchefs skrivebord

Prodatek A/S søger en projektchef

31. August, 2023|

Har du et højt drive, og trives du med at være en central figur i samarbejdet mellem ledelsen, tegnestue og produktionen? Har du en skarp forretningsforståelse og et kommercielt mindset? Så er du måske [...]

  • Prodatek Lager 02

Uopfordret ansøgning

18. januar, 2023|

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Send en uopfordret ansøgning.

Arkiv – udløbne opslag

Ivrig Produktionsmedarbejder

31. May, 2023|

Prodatek har i de seneste år tegnet og produceret præfabrikerede elementer til nye byggerier og energirenoveringer, og vi mærker nu, at efterspørgslen er stor. Derfor har vi også behov for flere kompetencer i vores produktion.

Erfaren projektleder

30. May, 2023|

Som projektleder vil du være den administrerende direktørs højre hånd og have ansvaret for at koordinere og følge op på projektaktiviteter og sikre, at kundeprojekter opfylder de tekniske specifikationer, tidsplaner og budgetter.

Dygtig og passioneret Projektingeniør

15. May, 2023|

Som projektingeniør vil du være den administrerende direktørs højre hånd og have ansvaret for at koordinere og følge op på projektaktiviteter og sikre, at kundeprojekter opfylder de tekniske specifikationer, tidsplaner og budgetter.

Bygningskonstruktør

18. November, 2022|

Profound Partners A/S søger en ambitiøs og kompetent bygningskonstruktør til at gå forrest i udviklingen af bæredygtigt og [...]

Faglært tømrer med kvalitet for øje

18. November, 2022|

Prodatek har i de seneste år tegnet og produceret præfabrikerede elementer til ikoniske byggerier som til energirenoveringer, og vi [...]

Bliv en del af vores team – ansøg her

Adresselinje 1
Adresselinje 2
Postnummer
By
Klik eller træk en fil til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 5 filer.

Genanvendeligt & 100% skimmelfrit

Vores fokus er på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er stålet vi benytter i vores produktion 100% genanvendeligt, hvilket også gør vores konstruktioner, elementer og moduler genanvendelige.

På grund af stålets lette vægt, er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør genanvendelses- og kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør