Bygningsfacader

Innovativ facade
beklædning

Afspil video

Bygnings-facader til førende arkitekter

Scandic Twin tegl

Flot og konkurrencedygtig facadeteglsløsning, hvor hvert teglspån består af et par tvillinger, der nemt kan tilskæres...

Nordic tegl

Elegant og eksklusiv facadeteglsløsning, hvor hvert tegl i kraft af sin bredde giver facaden et flot og eksklusivt udtryk...

Skiferfacader

Materialet skifer er både smukt og holdbart og har i flere århundreder fungeret som et stærkt materiale til tag og facade....

Renovering

Hos Prodatek har vi udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at lave en energi-effektiv ny facade på alle former for byggeri.

Udvidet information

Prodateks facadeprodukter er alle langtidsholdbare og sunde produkter, som ikke forgår  ej heller i udsatte mijøer og hårde vejrforhold. Prodateks tegl kommer fra anerkendte tyske teglværker, ligesom skiferen kommer fra spanske brud. 

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk. Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Vores teglsystem fås i to varianter:

Vi tilbyder også skiferfacader i 2 varianter:

Skifer kan ligesom tegl kombineres med et hav af andre facadeløsninger, og hvis I vælger at indsætte træfelter i facaden, så leverer Prodatek nogle flotte alu-overgange. Ligeledes har vi selvfølgelig alu-inddækninger til vinduer og døre – og hjørnerne på bygningen.

01

Stålkonstruktion

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner.
02

Bygningsfacader

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare.

Prodatek A/S på Building Green

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Prodateks salgsafdeling direkte.

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 7196 7444