Hos Prodatek har vi udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk ny facade på alle former for byggeri.

Udvidet information

Vores system gør det muligt at efterisolere bygningen samtidig med at man forskønner facaden. Da vi desuden arbejder med naturlige men uorganiske materialer som skiffer og tegl, giver facaden også din bygning en yderligere brandsikring. Vores system er gennemtestet og vi giver 30 års garanti. Det hele monteres meget let på vores specielt udviklede montage-skinne med tilhørende clips. Begge dele er i syrefaste og vejrbestandige materialer.

Hos Prodatek ved vi, hvordan en byggeplads fungerer og hvad der skal til for at blive færdige med et byggeri til tiden. Vi gør derfor særlig meget ud af, at vores systemer skal være lette at arbejde med og hurtige at montere. Samtidig er der næsten intet spild, da skinnestumper helt ned til 60 cm kan genanvendes på facaden. Vores system til opsætning af ny facade giver en stabil og solid facade, og vi har selvfølgelig tænkt afvanding, isoleringsmuligheder, udluftning og brandhæmning.

Galleri

Prodatek på Building Green

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek salg direkte

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44