Skifer facader

Naturmaterialet skifer er både en æstetisk og holdbar facadeløsning  og har i flere århundrede fungeret som et tagdækningsmateriale.

Mere om skifer facader...

Skifer fungerer fremragende som et facadeprodukt udenpå bygninger. Prodateks skiferfacade er lavet af spansk naturskifer og er af den bedste kvalitet på markedet. Produkterne har en holdbarhed på minimum 100 år og holder i de fleste tilfælde meget længere. 

Prodatek A/S tilbyder 2 forskellige montagesystemer til skifer:
– Skifer plader ophængt i kroge/clips på profilskinner
– Skifer plader med usynligt fastgørelse – hvor pladerne er skruet op på aluliste

Med naturmaterialet skifer får I et stilrent look, der kombinerer det klassiske og moderne udtryk. Naturskifferen har en meget ensartet overflade både i struktur og farve. Det gør materialet yderst brugbart til nybyggeri samt renovering. Kombinér evt. skifer med ædeltræ i felter og få nogle flotte kontraster i facadebeklædning. Når I vælger at investere i Prodateks naturskiferfacade, får I både en smuk, stilren og modstandsdygtig beklædning som facade. 

Vores skiferplader fås i forskellige størrelser:

Lille: 20 x 40 cm

Mellem: 25 x 50 cm

Stor: 30 x 60 cm

Prodateks 2 forskellige montagesystemer er patenterede og giver den udførende håndværker gode betingelser for hurtigt og flot montage. Skiferfacaden er fleksibel og kan anvendes indenfor alle typer byggerier og facader. Alt skifer kan selvfølgelig monteres på Prodateks egne facadeelementer, hvor afvanding, isolering, udluftning og brandhæmning er tænkt ind.

Kontakt Prodatek salg på tlf. 7196 7444 eller salg@prodatek.com, hvis I ønsker et tilbud på en skiferfacadeløsning. Prodatek kan naturligvis også hjælpe med alu-inddækninger.

Galleri

Prodatek på Building Green

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek salg direkte

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44