Holdbare konstruktioner

Stålfacade-opbygning

Afspil video

Sålkonstruktion til førende arkitekter

Standardsystem til facade-opbygning

Prodateks facade-opbygningsystem gør det nemt at opbygge et solid og tilpasset facadeløsning. Effektivt til energirenovering af gamle ejendomme, men også i kombination med andre materialer, når der bygges nyt.

Letvægts stål-
konstruktioner til alle formål

Hos Prodatek kan vi lave specialtilpassede stålkonstruktioner i koldvalsede, galvaniserede profiler som er skræddersyet jeres projekt. Profilerne kan også leveres i rustfrit stål (C4) - samlet eller usamlet.

Færdige facadeelementer er også muligt

Vores facadekasetter er fleksible og justerbare til de forhold, de skal passe ind i. Dybden af den valgte isolering er tillige fremtidssikret, fordi I med Prodateks stålkassetter enkelt ville kunne rykke de to konstruktioner fra hinanden, hvis behovet for yderligere isolering opstår.

Udvidet information

Med Prodateks unikke stålsystem, kan vi hjælpe Jer med at bygge forskellige bygningskonstruktioner. Det gælder alt fra etagebyggeri i op til 12 etager, ungdomsboliger, sommerhuse, carporte og skure m.m. 

Stålsystemet har mange fordele. Udover at det går væsentligt hurtigere end traditionelt byggeri at opsætte, så er det også stærkere, mere holdbart og ovenikøbet lettere end tilsvarende trækonstruktion.

Al stål, der anvendes i Prodateks produktionsproces, kommer fra anerkendte danske stålgrossister. Stålet er galvaniseret/forzinket, hvilket forhindrer det i at ruste. Således er anvendelse i indendørs vådrum eller udendørs saltholdige miljøer fuldt ud muligt. Stålet kan leveres i både C3 og C4 udgave, og dokumenterer selvfølgelig vores kvalitet.

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes. Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne. 

Prodateks stålkonstruktioner er grundkernen i alle vores produkter

  • Facadeopbygning inkl. specialbeslag 
  • Tagkassetter
  • Facadeelementer
  • Bundkassetter eller etagedæk
  • Skillevægge og lejlighedsskel
  • Modulbyggeri

Herudover har vi som ny mulighed for at lave indvendige trapper, hvor vi laver en ståltrappe, der også kan bruges under byggeperioden. Efter byggeriet lægges trin på som det sidste, så trappen får sit flotte udseende.

01

Stålkonstruktion

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner.
02

Bygningsfacader

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare.

Prodatek A/S på Building Green messe.

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Prodateks salgsafdeling

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 94 74 44