Tag kassetter

10

Prodateks tagkassetter produceres hovedsagligt i uorganiske materialer. Ligeledes kan de leveres fuldt isolerede  og lukkede  – eller alternativt uden isolering for enkel trækning af ventilation m.v. i kassetten.

Læs mere om tagkasetter fra Prodatek

Prodateks tagkassetter har mange fordele. Én af dem er, at de er lavet i en særdeles stærk konstruktion med gitterspær i stålprofiler, og at de derfor kan klare store spænd. Derfor er det også en god løsning til større byggerier. Grundet materialernes robusthed vil der ikke være behov for noget, der understøtter tagkassetterne på midten (hvis de holder sig indenfor Prodateks standardmål). Vi tilbyder også at lave taghældning på dit nye eller allerede eksisterende tag. Hvis dit tag er fladt, kan vi skabe et fald, der kan få vand og blade ned fra taget igen. På den måde vil du kunne spare penge og slippe for at købe ny isolering til taget.

Når I får produceret og leveret tagkassetter fra Prodatek, bliver det hurtigt at lukke jeres bygning af for vind og vejr. Når I modtager tagkassetterne fra vores fabrik, kan de monteres hurtigt af jeres montagefolk (vi anviser gerne montagefirma). Du får derfor et tæt og tørt hus på nul-komma-fem, og I kan indenfor kort tid komme videre med det indvendige arbejde.

Tagkassetterne har lang levetid og er baseret på uorganiske materialer. Det giver et sundt grundlag i bygningen. Hos Prodatek går vi meget op i vores grønne profil. Derfor er alt vores stålkonstruktion lavet i 100% genanvendeligt stål, så det kan bruges på andre måder på sigt, hvis der er behov for det.

Læs mere om 10 gode grunde til at bygge med stål i grundkonstruktionen…

Galleri

Prodatek på Building Green

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek direkte

E-mail

Telefon

+45 71 96 74 44