Bæredygtig byggeri.

Donec congue sed leo a posuere eget tincidunt eros. Sed gravida, exac, erat velit aliquet metus, a vehicula nisi quam gravida diam.

Udvidet information
Hos Prodatek har vi udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk ny facade på alle former for byggeri. Vores system gør det muligt at efterisolere bygningen samtidig med at man forskønner facaden. Da vi desuden arbejder med naturlige men uorganiske materialer som skiffer og tegl, giver facaden også din bygning en yderligere brandsikring. Vores system er gennemtestet og vi giver 30 års garanti. Det hele monteres meget let på vores specielt udviklede montage-skinne med tilhørende clips. Begge dele er i syrefaste og vejrbestandige materialer.

Hos Prodatek ved vi, hvordan en byggeplads fungerer og hvad der skal til for at blive færdige med et byggeri til tiden. Vi gør derfor særlig meget ud af, at vores systemer skal være lette at arbejde med og hurtige at montere. Samtidig er der næsten intet spild, da skinnestumper helt ned til 60 cm kan genanvendes på facaden. Vores system til opsætning af ny facade giver en stabil og solid facade, og vi har selvfølgelig tænkt afvanding, isoleringsmuligheder, udluftning og brandhæmning.

Specifikationer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BATTERY

Rechargeable lithium-ion battery
Capacity: 770 mAh
Up to 18 hours with Bluetooth and ANC

BLUETOOTH

Bluetooth 4.2 · AAC codec
Compatible with Bluetooth 1.1 – 4.2

COLOURS

Black
Natural

DIMENSIONS

195 x 200 x 52mm

FREQUENCY

20 – 22,000 Hz

INCLUDED IN THE BOX

Beoplay H9i
1.2 m audio cord with 3.5 mm jack
1.25 m USB-A to USB-C cable

MATERIALS

Aluminium, fabric, leather, polymer and rubber

PROXIMITY SENSOR

The headphones automatically pauses when you take them off (Pause/Play function).

SUPPORT

For further support visit the Beoplay H9i support page

Bjørn Lyngeborg Rohde Laursen

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Bjørn direkte

Adresse

123 Somewhere Street, City, State

E-mail

hello@yourdomain.com

Telefon

+45 31 35 29 96