Prodatek A/S

Dansk produktion af stålelement og -facadeløsninger

Prodatek A/S har en vision om blive Danmarks stærkeste leverandør af præfabrikerede elementløsninger og facadeopbygningssystemer. Vi er godt positioneret med vores unikke produkter, som er baseret på egenvalsede rustfri/galvaniserede stålprofiler. Produkterne er særdeles konkurrencedygtigte alternativer til træ, mursten eller beton, idet stål udemærker sig ved dets høje bestandighed, lange levealder, lave vægt og høje styrke. 

På byggepladsen omsætter dette sig i hurtigere opførelse og sundere byggerier, hvor der – i kraft af helt uorganiske materialer – ikke kan opstå følgeskader som mug og skimmel. Fremtidens byggeri er tørt, godt og sundt.

Prodatek forhandler og sælger facadeløsninger til tegl og skifer – og sammen med et patenteret ophængningssystem i aluminium kan vi medvirke til at skabe smukke og vedligeholdelsesfrie facader. 

Vi er hjemmehørende i Randers med både administration, tegnestue og produktion, hvor vi producerer skræddersyede løsninger til professionelle kunder i byggeindustrien. Vi leverer direkte til totalentreprenører, håndværksmestre, boligforeninger og andre, der vil skyde genvej til sunde og effektive løsninger.

Prodatek er ejet af Profound Partners A/S, som er en velkonsolideret, familieejet koncern. Profound Partners har siden 2020 været aktive i ledelsen af selskabet og har en sat en sund, strategisk retning for den fremtidige vækst og produktudvikling.