Skab dit sunde drømmehjem i stål - nemt og hurtigt

Konstruktion af “kernen” af huset: Innovative elementer i letstål for evigtvarende hjem. Let at installere og vedligeholdelsesfrit. Af Prodatek A/S.

Vidste du Cirkel

Byg dit nybyggerhus i lette stålprofiler som råhus og oplev en ny standard inden for byggebranchen

Med ingen tørretid, i modsætning til gasbeton, beton og træ, kan du nyde en hurtigere færdiggørelse og tidligere indflytning. Stålprofiler er stærke, holdbare og miljøvenlige som genanvendelige materialer.

De giver designfleksibilitet, modstandsdygtighed over for fugt og skimmel samt reduktion af byggeaffald.

Med en lang levetid, brandmodstand og energibesparelser er bygning af dit nybyggerhus i lette stålprofiler en smart og moderne løsning. Vælg stålprofiler og skab det perfekte hjem uden kompromis.

Facadesystem fra Prodatek monteres af professionelle håndværkere med en lift.

Byg et stærkt og vedligeholdelsesfrit hus der holder

ConceptCore™ er til dig, der vil bygge et ekstremt langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit drømmehjem, som er både sundt og tidsbesparende at opbygge.

✅ Nul tørretid (opfør råhuset i al slags vejr)
✅ Skræddersyet ud fra dine tegninger
✅ Let konstruktion med høj styrke
✅ Materialebesparende designprincipper
✅ Problemfri montage
✅ Prisvenlig med meget lang levetid
✅ Sikrer sundt indeklima (0% skimmelsvamp)
✅ Personlig support

Vores system af letvægtsstålprofiler er skræddersyet til dine specifikke tegninger, og vores team af bygningskonstruktører vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du opnår det ønskede resultat.

Kernen af dit hus

Med ConceptCore™ kan du mixe og matche de komponenter, som systemet udgør, for at skabe dit hus. Du kan f.eks. vælge udelukkende at benytte ydermurene og tagspærrene.

Ydermur

Ydermur med vindues- og dørhuller efter ønske

Skillevæg

Skillevægge til rumopdeling 

Tagspær

Alle typer tagspær er mulige: Sadeltag, valmtag, pulttag (f.eks. til loft til kip), fladt tag mv.  

Beslag ikon

Sikkerhed helt ned i maven

Vi hjælper dig igennem projektet

Når du vælger at bygge dit hus med ConceptCore™, kan du være helt rolig som kunde. Vi har optimeret mod en sømløs og effektiv proces, hvilket betyder, at du kan stole på et problemfrit byggeri fra start til slut.

Med stålets styrke og vedligeholdelsesfrie egenskaber er du sikret et holdbart og langvarigt resultat, der kræver minimal indsats for at bevare sin kvalitet.

1. Vi modtager dine tegninger

Med dine arkitekttegninger kan vores bygningskonstruktører tegne dit hus op klar til produktion.
Resultatet gennemgås inden produktion igangsættes.

2. ConceptCore™-elementerne produceres

Stålprofilerne til de færdige ConceptCore™-elementer fremstilles præcist efter tegningerne på vores CNC-maskine i egen produktion.

Profilerne i hvert element sammenskrues og er dernæst klar til opsætning.

3. Elementer og tilbehør leveres

De færdige ConceptCore™-elementer leveres til byggegrunden.

Afhængigt af størrelse og sammensætning af ydermure, skillevægge, tag mm. kan du modtage hele leverancen på blot én lastbil.

4. ConceptCore™ monteres

Nu kan ConceptCore™-systemet monteres af fagfolk på et par dage afhængigt af tid og erfaring.

Efterfølgende kan vindspærreplade og isolering påmonteres – ligesom endelig klimaskærm kan påmonteres (f.eks. facadetegl fra Prodatek)

Påstand: Præfabrikerede råhuse er ikke unikke

Kan det tegnes, kan det bygges

Ved hjælp af præfabrikerede element, kan du skræddersy huse efter dine ønsker og behov. Uanset hvor unik din tegning er, er Prodatek i stand til at omsætte den til virkelighed.

Uanset om du ønsker skæve vinkler, store eller små rum, arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at hver eneste detalje i din tegning bliver implementeret.

Kun fantasien (og din tegning) sætter grænserne for det unikke hus. Få en intro af Mikkel. 

Concept Core Naestved
Concept Core hus 4

Påstand: Husbyggeri kræver godt vejr

Byg når du har lyst – ikke når vejret tillader det

Husbyggeri kan hurtigt tage længere tid en forventet, hvis det f.eks. regner under byggeprocessen med konventionelle materialer såsom gasbeton. Er materialerne sugende, skal man forvente en periode med tørretid, hvilket godt kan tage et par uger.

Med ConceptCore™ behøver du til gengæld ikke tage de store forbehold for vejret: Stål er uorganisk, hvilket gør det umuligt for organismer og sætte sig. Derved at skimmelsvamp en saga blot, når vælger stål som byggemateriale, fremfor træ, beton, gasbeton mm.

Påstand: Stål er ikke et klimavenligt byggemateriale

Stål er genanvendeligt og spild-besparende

Vi implementerer ConceptCore™-standarderne, hvilket minimerer både spild under produktionen og på byggegrunden. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om affaldshåndtering eller oprydning, da vores skræddersyede system passer perfekt til dit projekt.

Stålet, der anvendes i ConceptCore™, er naturligvis genanvendeligt. Hvis du nogensinde skulle have behov for at nedrive eller ombygge, kan stålet nemt genanvendes til andre projekter i fremtiden. Dette er et betydningsfuldt skridt mod bæredygtighed.

ConceptCore-modelhus med skifer. Byg et hus i stål som råhus.

Cases

Bliv inspireret

ConceptCore™ er ikke kun særdeles velegnet til nybyggeri – men også tilbygninger.

Se vores cases her.

Swipe for flere cases.

ConceptCore™ er et innovativt byggesystem baseret på lette stålprofiler, der bruges til at opføre boliger. Dette byggesystem bekæmper effektivt en af boligens farligste fjender – skimmelsvamp.

Boligens fjende #1

I ældre ejendomme kan kuldebroer og høj luftfugtighed forårsage skimmelsvamp, da termostaterne ikke skrues op på grund af høje varmepriser. Dette kan have negative konsekvenser for indeklimaet og beboernes sundhed.

Energioptimering og bæredygtighed er blevet vigtige emner i moderne byggeri. ConceptCore™ er et nyt facadesystem, der kan energirenovere ældre bygninger og forbedre deres levetid og kvalitet markant.

Fleksibelt byggemateriale

ConceptCore™ bruger holdbare stålprofiler, som er naturligt uorganiske og genanvendelige. Disse profiler er kendt for deres styrke-til-vægt-forhold, hvilket muliggør integration af vinduer og døre, samtidig med at facaden opretholder et naturligt udseende.

De lette stålprofiler gør det nemt at flytte indre og ydre vægge, hvilket åbner op for utallige muligheder for kombination og genanvendelse. Dette er en vigtig egenskab for et miljøbevidst byggesystem.

Mikkel Hugo Hansen fra Prodatek

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør

Vil du vide mere?

Download vores PDF der fortæller alt, du skal vide om ConceptCore™

Få tilsendt vores brochure om ConceptCore™ flere spændende informationer, så du kan få opført dit drømmehjem.

Bliv blandt andet klogere på:

  • Hvordan vi strukturerer vores stålpaneler
  • Fordelene ved at bygge med stål
  • Tidsstyring
  • Prisen på et ConceptCore®-projekt
  • Miljøpåvirkning
  • Og meget mere…

Løft din nybyggerrejse til nye højder.

ConceptCore Brochure mockup Cropped