FortiFrame Bomaerke 4
FortiFrame - Facadesystem
FortiFrame logo

Få et sundt indeklima med skræddersyet facadeopbygning i stål

Som bygherre arbejder du sikkert på projekter, hvor tiden er afgørende. FortiFrame™ er til dig, der ønsker at spare tid og øge produktiviteten. Let at installere og kræver ikke vedligeholdelse.

En sund bygning starter udefra

FortiFrame™ er specialdesignet til både nye projekter og ældre ejendomme, der skal følge energikonserverende standarder. Facadesystemet er udviklet for enkel og effektiv montage med materialebesparende designprincipper.

✅ Skræddersyet til bygningen
✅ Let konstruktion med høj styrke
✅ Problemfri montage
✅ Prisvenlig med meget lang levetid
✅ Sikrer sundt indeklima (slip af med skimmelsvampen)
✅ Personlig support

FortiFrame™ er valget for den professionel bygherre, der ønsker at levere et projekt af høj kvalitet, der er uorganisk (vedligeholdelsesfrit), let og tidsbesparende.

Systemer er skræddersyet til dine specifikke behov og krav, og vores team af bygningskonstruktører vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du opnår det ønskede resultat.

Facadesystem fra Prodatek monteres af professionelle håndværkere med en lift.
FortiFrame produkter 7
FF Bærebeslag

Bærebeslag konstrueret med en høj belastningskapacitet.

FortiFrame produkter 6
FF Konsolbeslag

Til sikring af den vertikale tilknytning til bygningen

FortiFrame produkter 3
FF Element

FF Element med dørhul, vindueshul mm.

FortiFrame produkter 8
FF Selvborende skrue

Skruer til samling

FortiFrame produkter 4
FF Betonskrue

Solide betonskruer til befæstelse

FortiFrame produkter
FF Termobrik

Til eliminering af kuldebroer

Beslag ikon

Sikkerhed helt ned i maven

Vi hjælper dig igennem projektet

Står du med et facaderenoveringsprojekt eller ønsker du at opbygge en facadebeklædningsløsning på et nyt projekt, kan du være helt rolig.

FortiFrame™-systemet er udviklet til formålet og tilbyder en sammensætning af lette, men stærke stål-komponenter, som kan købes som standardkomponenter eller specialtilpasses jeres løsning efter ønske.

Vi tegner og projekterer

1. Vi tegner facaden op

I  vores tegnestue modelleres og tegnes facaden op efter bygningens dimensioner.
Resultatet gennemgåes inden produktion igangsættes.

Vi producerer og leverer

2. FortiFrame™-elementer produceres og leveres med beslag og tilbehør

Stålprofilerne til de færdige FortiFrame™-elementer fremstilles præcist til facaden.

Profilerne i hvert element leveres sammenskruet og beslag præmonteres før levering.

Facaden monteres

3. FortiFrame™ monteres

Facadeopbygningssystemet monteres enkelt med FortiFrame™ standardbeslag og medfølgende tilbehør.

Efterfølgende kan vindspærreplade og isolering påmonteres – ligesom endelig klimaskærm kan påmonteres (f.eks. facadetegl fra Prodatek)

3 1024x768 1

Påstand: Nye facader er dyre

Vi udformer et konkurrencedygtigt tilbud, der tilgodeser din virksomheds behov

Mange tror, at en skræddersyet facadesystemsløsning i en let stålkonstruktion er en dyr investering. Men med FortiFrame™ tilbyder Prodatek en løsning, der passer til din virksomheds behov uden at sprænge budgettet.

Vi forstår vigtigheden af at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og derfor tilbyder vi skræddersyede tilbud, der passer til dine specifikke krav og budget.

Påstand: Facadesystemer er svære at montere

Opsæt en (næsten) færdig facade – helt problemfrit

Montering af FortiFrame™-elementer er enkel og ligetil. Elementerne er fastgøres til nemt og hurtigt til de medfølgende beslag, og det er normalt ikke nødvendigt med specialværktøj eller særlige tekniske færdigheder.

Det betyder, at installationen kan udføres af almindelige håndværkere eller entreprenører. En letforståelig manual medfølger naturligvis.

FortiFrame™-elementerne er lette og håndterbare, hvilket gør det nemmere at installere dem på stedet. På grund af letheden er kravene til kran minimale. Dette kan også bidrage til at reducere installationsomkostningerne og minimere rod og forstyrrelser på byggepladsen.

Slutteligt er det nemt at montere den facadebeklædning, som ønskes. Det kan f.eks. være tegl, skifer eller træpaneler.

Facadesystemet fra Prodatek monteres.
Facadesystem Thors Have

Påstand: Stål er ikke et klimavenligt byggemateriale

Stål er genanvendeligt og spild-besparende

Vi producerer efter FortiFrame™ mål, hvilket eliminerer spild i produktionen og på byggepladsen. Der er derfor ikke behov for at bortskaffe byggeaffald, da dit system er skræddersyet til dit projekt.

Stålet som FortiFrame™ produceres med, er naturligvis genanvendeligt, så skulle der opstå et behov for at nedrive eller ombygge, kan stålet køres til genanvendelse og derved kunne blive genbrugt til andre projekter i fremtiden. Det giver gode point i den bæredygtige dagsorden.

FortiFrame™ er det ultimative valg for enhver professionel bygherre, der ønsker at levere et projekt af høj kvalitet, der er æstetisk tiltalende, funktionelt og holdbart.

Eksempel på Prodateks bærebeslag.
Beslag ikon

Kvalitet ned til mindste detalje

Beslag der kan bære opgaven

FortiFrame™ facadesystem er tilpasset opgaven og bygningen, hvilket forenkler montagen og minimerer spild på byggepladsen.

Hvis bagmuren er bærende over hele arealet, opsættes FortiFrame™-systemet med konsolbeslag, der jævnt fordelt over arealet overfører alle kræfter fra facadesystemet til bagmuren.

Hvis der er væsentlige begrænsninger i, hvordan kræfterne kan overføres fra facadesystemet til bagmuren, løses det med et kraftigere bærebeslag i bunden af facadesystemet til at optage de vertikale kræfter (alternativt etableres ekstra fundament).

Uanset valg af løsning, er begge typer beslag tænkt for hurtig og enkel montage.

De kraftige beslag opsættes i en enkel arbejdsgang.

De simple beslag (inkl. termobrik for at modvirke kuldebro) er formonteret på FortiFrame™ facadesystemet og skal blot vippes ind mod facaden og fastgøres.

Det specifikke facadeopbygningssystem konstrueres og produceres på baggrund af tegninger over bygningen, bagmurens beskaffenhed, vægt af facaden og vindtræk på facaden.

FortiFrame produkter 7
FF Bærebeslag

Bærebeslag konstrueret med en høj belastningskapacitet.

FortiFrame produkter 6
FF Konsolbeslag

Vindbeslag til sikring af konstruktionens vertikale tilknytning til bygningen.

Cases

Når der skal tilbygges eller renoveres

FortiFrame™-facadesystem kan benyttes til nybyggeri, men er ligeledes meget velegnet til energirenovering af ejendomme, hvor der skal etableres en ny, velisoleret ydermur.

Se vores cases her.

Boligens farlige (men stiltiende) fjende

Det seneste stykke tid har vi også oplevet, at termostaten i mange hjem faktisk ikke er blevet skruet op for grundet høje varmepriser – i ældre ejendomme opstår der derfor ofte skimmelsvamp forårsaget af kuldebroer og højere fugtindhold i luften.

Energiforbedring har været på manges læber de seneste år – inflation, stigende el- og varmepriser og bedre viden på området gør, at vi interesserer os for optimering af vores huse og bygninger. Vi ønsker ikke at fyre for gråspurvene længere.

Sådan får du et sundt indeklima

Har du en ældre bygning, som ellers er i god stand, men bruger for meget energi på at holde varmen inde, kan du forlænge bygningens levetid og kvalitet betydeligt ved at energirenovere med et nyt facadesystem.

FortiFrame™ udmærker sig ved deres holdbarhed, da det er produceret i stål og er dermed naturligt uorganisk.

Herudover har stålet, benyttet i netop vores elementer, en ekstrem styrke-til-vægt-ratio. Det betyder, at du kan trække vinduer og døre ud i vores elementer og sikre et naturligt udseende af din bygnings nye facade.

Let, tørt og uorganisk

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Mikkel Hugo Hansen fra Prodatek

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Selected Value: 50