Forside/Beklædning
Figur 2
Asset 84Icon5

Et udtryk der gør indtryk

Bæredygtig & vedligeholdelsesfri facadebeklædning

Prodateks facadebeklædninger er alle langtidsholdbare og sunde produkter, som ikke forgår under hårde vejrforhold. Prodateks tegl kommer fra anerkendte tyske teglværker, ligesom skiferen kommer fra spanske brud.

Facadebeklædning i smuk rød tegl på høj bygning.

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk. Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Det ydre tæller også

Facadebeklædning i tegl
Asset 88Icon5

Facadebeklædning i tegl

Udvalg af teglbeklædning

Tegl har i mange århundrede været fungeret som facader, da det er et utrolig holdbart materiale. Facadetegl er ligesom mursten lavet af ler, som bliver formet og brændt ved meget høje temperaturer i en ovn. Det lave vandoptag gør teglene særdeles egnede til beklædning af bygninger.

Facadetegl fra Prodatek A/S kan leveres i diverse varianter med forskelligartet farvespil – og kun fantasien sætter grænser.

Facadebeklædning i skifer
Icon4

Facadebeklædning i skifer

Udvalg af skiferbeklædning

Skifer til facader er et naturligt og eksklusivt produkt, som er både langtidsholdbart og vejrresistent. Den uovertrufne holdbarhed samt de naturligt æstetiske egenskaber gør skifer til et oplagt valg til facadebeklædning af både store og små bebyggelser.

Et langvarigt valg

Sammenlign facadebelædning i tegl
med træbeklædning

Du står over for mange valg, når du enten skal bygge nyt eller renovere en eksisterende bygning. Vi ønsker at gøre nogle af dine valg lidt lettere. Her kan du få et overblik over fordelene ved facadebeklædning i tegl i forhold til beklædning af henholdsvis træ- eller kompositbeklædninger.
Facadetegl fra ProdatekEt helt andet valg her
Udvalg11+ farver
Bæredygtighed
HoldbarhedLængst levetid
VedligeholdIngenOliering nødvendig
Vejl. pris500 DKK~
Kan designesJaNej
BrandsikkerJa – Euroclass A1
Vandindtag<6%
FrostbestandigJa
VejrbestandigJaJa
UorganiskJaNej
MonteringLet – ingen belastning

Tid til mere

Nem montering

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk.

Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Asset 105teglsten1

Vejrbestandig

Asset 108teglsten1

Frostbestandig

Asset 106teglsten1

Brandadfærd: Euroclass A1

Asset 113teglsten1

Vandabsorption <6%

Blad ikonteglsten1

Miljøvenligt

Asset 104teglsten1

Farveægte

CE Standardteglsten

Standardiseret

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeret

Cradle-to-Cradle certificeringssystemet er et internationalt mærkning af sunde og bæredygtige produkter og koncepter, som bidrager til en cirkulær økonomi. En certficering vurderes på 5 parametre:

  • Materialesundhed
  • Genanvendelse
  • Brug af vedvarende energi
  • Håndtering af vandressourcer
  • Social retfærdighed

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Let, tørt og uorganisk

Mikkel Portraet
Icon6Icon5

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Hvilken facadebeklædning ønsker du at sende en forespørgsel om?
Selected Value: 10