Et udtryk der gør indtryk

Bæredygtig & vedligeholdelsesfri facadebeklædning

Prodateks facadebeklædninger er alle langtidsholdbare og sunde produkter, som ikke forgår under hårde vejrforhold. Prodateks tegl kommer fra anerkendte tyske teglværker, ligesom skiferen kommer fra spanske brud.

Facadebeklædning i smuk rød tegl på høj bygning.

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk. Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Det ydre tæller også

Facadebeklædning i tegl

Facadebeklædning i tegl

Udvalg af teglbeklædning

Tegl har i mange århundrede været fungeret som facader, da det er et utrolig holdbart materiale. Facadetegl er ligesom mursten lavet af ler, som bliver formet og brændt ved meget høje temperaturer i en ovn. Det lave vandoptag gør teglene særdeles egnede til beklædning af bygninger.

Facadetegl fra Prodatek A/S kan leveres i diverse varianter med forskelligartet farvespil – og kun fantasien sætter grænser.

Facadebeklædning i skifer

Facadebeklædning i skifer

Udvalg af skiferbeklædning

Skifer til facader er et naturligt og eksklusivt produkt, som er både langtidsholdbart og vejrresistent. Den uovertrufne holdbarhed samt de naturligt æstetiske egenskaber gør skifer til et oplagt valg til facadebeklædning af både store og små bebyggelser.

Et langvarigt valg

Sammenlign facadebelædning i tegl
med træbeklædning

Du står over for mange valg, når du enten skal bygge nyt eller renovere en eksisterende bygning. Vi ønsker at gøre nogle af dine valg lidt lettere. Her kan du få et overblik over fordelene ved facadebeklædning i tegl i forhold til beklædning af henholdsvis træ- eller kompositbeklædninger.
Facadetegl fra Prodatek Et helt andet valg her
Udvalg 11+ farver
Bæredygtighed
Holdbarhed Længst levetid
Vedligehold Ingen Oliering nødvendig
Vejl. pris 500 DKK~
Kan designes Ja Nej
Brandsikker Ja – Euroclass A1
Vandindtag <6%
Frostbestandig Ja
Vejrbestandig Ja Ja
Uorganisk Ja Nej
Montering Let – ingen belastning

Tid til mere

Nem montering

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk.

Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Vejrbestandig

Frostbestandig

Brandadfærd: Euroclass A1

Vandabsorption <6%

Miljøvenligt

Farveægte

Standardiseret

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeret

Cradle-to-Cradle certificeringssystemet er et internationalt mærkning af sunde og bæredygtige produkter og koncepter, som bidrager til en cirkulær økonomi. En certficering vurderes på 5 parametre:

  • Materialesundhed
  • Genanvendelse
  • Brug af vedvarende energi
  • Håndtering af vandressourcer
  • Social retfærdighed

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Let, tørt og uorganisk

Mikkel Portraet

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Hvilken facadebeklædning ønsker du at sende en forespørgsel om?
Selected Value: 10