PRÆFABRIKEREDE OG INDFLYTNINGSKLARE

Boligmoduler

Standardmoduler

Prodatek har udviklet et koncept for velindrettede og funktionelle småboliger. Vi kalder det "Spazeboliger", fordi I får meget plads for få penge. Prodatek leverer 2 standardløsninger, men det er naturligvis muligt at tilpasse og udvikle modulerne specielt efter jeres ønsker og behov.

Klar til brug

Vi kan levere modulerne helt indflytningsklare. Alle installationer er da trukket og al inventar monteret. Da er det blot at fastgøre dem på fundamentpunkter og slutte dem til el, vand og kloak. Vi kan også levere modulerne i mere rå udgaver, hvor fx 3 moduler udgør et rå-hus.

Dansk produktion

Modulerne produceres under kontrollerede forhold på vores fabrik i Randers, hvilket sikrer kunden den bedste kvalitet.

Mere om boligmoduler og stålsystem

De præfabrikerede boligmoduler bygger i sin grundstamme på Prodateks unikke stålsystem. Systemet gør det enkelt at fremstille og opføre forskellige bygningskonstruktioner. Det gælder alt fra etagebyggeri op til 12 etager, ungdomsboliger, midlertidige boliger, tiny houses, familieboliger, butiksejendomme, logistikbygninger og  meget mere. 

Fordelen ved stålsystemet er, at det går væsentligt hurtigere end traditionelt byggeri. Vi går ikke på kompromis med noget i dansk fabrikerede stålkonstruktioner og såvel funktionalitet som kvalitet er helt i top. Al stål, som vi anvender i produktionen, er galvaniseret eller har fået anden zink/magnesiumcoating, der forhindrer det i at ruste. Det gør vores stålkonstruktion anvendelig i alle slags klimaer – og er der krav om meget vejrbestandige legeringer (i saltholdige miljøer) kan vi anvende rustfrit stål. Vores stålkonstruktionen er modstandsdygtig overfor vind og vejr, og tåler nemmere temperatursvingninger end fx træbaserede elementer. Grundet stålsystemets attraktive, lette vægt er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Vi fokuserer på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt stål 100% genanvendeligt, så Prodateks modulbyggeri vil kunne skrues fra hinanden og genanvendes. Det vil sige, at vi kan bygge i moduler, der kan genanvendes til nye formål, hvis behovet opstår. Udover at være genanvendeligt vores elementproduktion fremstillet i uorganiske materialer, der gør slutproduktet skimmel- og mugfrit – og dermed indemiljøvenligt. Stål i grundkonstruktionen har altså mange fordele – kombineret med vore øvre komponenter.

Med stålproduktion får I ubegrænsede muligheder for let opbygning af ydervægskonstruktioner. Det vil altid være tilpasset energirammen uden at der spilldes unødig plads på vægtykkelse. 

Et boligmoduler er udgjort af de klassiske 4 elementtyper:

  • Tagkasetter
  • Facadekasetter
  • Dækkasetter til etagedæk
  • Skillerumskasetter

Herudover har vi som ny mulighed for at lave indvendige trapper, hvor vi laver en ståltrappe, der også kan bruges under byggeperioden. Efter byggeriet lægges trin på som det sidste, så trappen får sit flotte udseende.

01

Stålkonstruktion

Med Prodateks unikke stålsystem kan vi hjælpe dig med at bygge forskellige bygningskonstruktioner.
02

Bygningsfacader

For vores facadeprodukter gælder det at alle vores produkter er 100% uorganiske. Det gør, at vores produkter er langtidsholdbare.

Prodatek på Building Green messe

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek salg direkte

E-mail

Telefon