Samlede eller indflytningsklare moduler til ethvert behov

Standardiserede boligmoduler

De præfabrikerede boligmoduler bygger i sin grundstamme på Prodateks unikke stålsystem. Systemet gør det enkelt at fremstille og opføre forskellige bygningskonstruktioner.

Boligmoduler med lejligheder opsat for AAB Silkeborg.

Præfabrikerede boliger på kortere tid

De præfabrikerede boligmoduler bygger i sin grundstamme på Prodateks unikke stålsystem. Systemet gør det enkelt at fremstille og opføre forskellige bygningskonstruktioner.

Det gælder alt fra etagebyggeri op til 12 etager, ungdomsboliger, midlertidige boliger, tiny houses, familieboliger, butiksejendomme, logistikbygninger og meget mere.

Fordelen ved stålsystemet er, at det går væsentligt hurtigere end traditionelt byggeri.

Vi går ikke på kompromis med noget i dansk fabrikerede stålkonstruktioner og såvel funktionalitet som kvalitet er helt i top.

Boligmodul aab silkeborg

Solide rammer

Standardmoduler

Plug n play modul red

Rustik klassiker

Plug-n-play

Vi kan levere modulerne helt indflytningsklare. Alle installationer er da trukket og al inventar monteret. Da er det blot at fastgøre dem på fundamentpunkter og slutte dem til el, vand og kloak. Vi kan også levere modulerne i mere rå udgaver, hvor fx 3 moduler udgør et rå-hus.

Nordic

Det sidste finish

Beklædning

For et flot og færdigt look med en finish, der sidder lige i øjet, kan du beklæde alle moduler med tegl eller skifer fra Prodatek.

Robuste præfabrikerede konstruktioner i stål

Boligmoduler i kvalitetsstål der kan modstå vind og vejr i generationer

Al stål, som vi anvender i produktionen, er galvaniseret eller har fået anden zink/magnesiumcoating, der forhindrer det i at ruste.

Det gør vores stålkonstruktion anvendelig i alle slags klimaer – og er der krav om meget vejrbestandige legeringer (i saltholdige miljøer) kan vi anvende rustfrit stål.

Vores stålkonstruktionen er modstandsdygtig overfor vind og vejr, og tåler nemmere temperatursvingninger end fx træbaserede elementer.

Grundet stålsystemets attraktive, lette vægt er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Vi fokuserer på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt stål 100% genanvendeligt, så Prodateks modulbyggeri vil kunne skrues fra hinanden og genanvendes.

Det vil sige, at vi kan bygge i moduler, der kan genanvendes til nye formål, hvis behovet opstår.

Udover at være genanvendeligt vores elementproduktion fremstillet i uorganiske materialer, der gør slutproduktet skimmel- og mugfrit – og dermed indemiljøvenligt.

Stål i grundkonstruktionen har altså mange fordele – kombineret med vore øvre komponenter.

Med stålproduktion får I ubegrænsede muligheder for let opbygning af ydervægskonstruktioner. Det vil altid være tilpasset energirammen uden at der spilldes unødig plads på vægtykkelse.

Et boligmoduler er udgjort af de klassiske 4 elementtyper:

  • Tagkasetter
  • Facadekasetter
  • Dækkasetter til etagedæk
  • Skillerumskasetter

Herudover har vi som ny mulighed for at lave indvendige trapper, hvor vi laver en ståltrappe, der også kan bruges under byggeperioden.
Efter byggeriet lægges trin på som det sidste, så trappen får sit flotte udseende.

Miljøbevidst fra tag til sokkel

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør