Få et sundt indeklima med en ny og vedligeholdelsesfri facade

Nem fornyelse med Prodateks facadesystem

Prodateks ventilerede facadesystem kan benyttes til nybyg såvel som facaderenovering. Systemet giver store muligheder at skabe både spændende og velisolerede bygningsfacader i kombination med f.eks. teglformur i nybyggerier.

Prodateks facadesystem opbygget på Brande Skole inden facadebeklædning.
Eksempel på Prodateks bærebeslag.
Beslag ikon

Kvalitet ned til mindste detalje

Beslag fra Prodatek

Prodateks facadesystem er tilpasset opgaven og bygningen, hvilket forenkler montagen og minimerer spild på byggepladsen.

Hvis bagmuren er bærende over hele arealet, opsættes Prodateks system med simple beslag, der jævnt fordelt over arealet overfører alle kræfter fra facadesystemet til bagmuren.

Hvis der er væsentlige begrænsninger i, hvordan kræfterne kan overføres fra facadesystemet til bagmuren, løses det med et kraftigere beslag i bunden af facadesystemet til at optage de vertikale kræfter (alternativt etableres ekstra fundament).

Mockup af Prodateks bærebeslag der holder Prodateks facadesystem monteret.
Mockup af Prodateks bærebeslag der holder Prodateks facadesystem monteret.
Bærebeslag
Mockup af Prodateks vindbeslag der holder Prodateks facadesystem monteret.
Mockup af Prodateks vindbeslag der holder Prodateks facadesystem monteret.
Konsolbeslag/Vindbeslag

Uanset valg af løsning, er begge typer beslag tænkt for hurtig og enkel montage.

De kraftige beslag opsættes i en enkel arbejdsgang.

De simple beslag (inkl. termobrik for at modvirke kuldebro) er formonteret på facadesystemet og skal blot vippes ind mod facaden og fastgøres.

Det specifikke facadeopbygningssystem konstrueres og produceres på baggrund af tegninger over bygningen, bagmurens beskaffenhed, vægt af facaden og vindtræk på facaden.

Facadesystem fra Prodatek monteres af professionelle håndværkere med en lift.

Cases

Når der skal tilbygges eller energirenoveres

Prodateks facadesystem kan benyttes til nybyggeri men er ligeledes meget velegnet til energirenovering af ejendomme, hvor der skal etableres en ny, velisoleret ydermur. Se vores cases her.

Beslag ikon

Sådan fungerer det

Vi hjælper dig igennem projektet

Står du med et projekt, som skal bygges op i lette stålprofiler, kan du være helt rolig. Vi hjælper dig med projektering og optegning i vores tegnestue ud fra dine arkitekttegninger.

Herefter producerer vi elementerne og sender dem til dit projekt, hvorefter de kan opsættes. Vi hjælper dig hele vejen igennem, og du kan altid kontakte os med spørgsmål.

Vi tegner og projekterer

Vi tegner facaden op

I Prodateks tegnestue tegner vi facaden op efter bygningens dimensioner. Vi gennemgår resultatet inden produktion igangsættes.

Vi producerer og leverer

Vi producerer og leverer

Stålprofilerne til de færdige facadeopbynings-elementer fremstilles præcist til facaden. Profilerne skrues sammen og beslag præmonteres før levering.

Facaden monteres

Facaden monteres

Facadeopbygningssystemet monteres enkelt med Prodateks standardbeslag. Efterfølgende monteres vindspærreplade og der isoleres.

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Let, tørt og uorganisk

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør