Minimalistiske boliger på rekordtid

Opfør studieboligertiny housesmidlertidige boligerfamilieboligerungdomsboligerbutiksejendommelogistikbygninger sommerhuse

med standardmoduler

Færdige boligmoduler

De præfabrikerede boligmoduler bygger i sin grundstamme på Prodateks unikke stålsystem. Systemet gør det enkelt at fremstille og opføre forskellige bygningskonstruktioner.

Det gælder alt fra etagebyggeri op til 12 etager, ungdomsboliger, midlertidige boliger, tiny houses, familieboliger, butiksejendomme, logistikbygninger og meget mere.

Vi fokuserer på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt stål 100% genanvendeligt, så Prodateks modulbyggeri vil kunne skrues fra hinanden og genanvendes. Det vil sige, at vi kan bygge i moduler, der kan genanvendes til nye formål, hvis behovet opstår.

Udover at være genanvendeligt er vores elementproduktion fremstillet i uorganiske materialer, der gør slutproduktet skimmel- og mugfrit – og dermed indemiljøvenligt.

Stål i grundkonstruktionen har altså mange fordele – kombineret med vore øvre komponenter.

Skalérbare boliger for alle

Indflytningsklare og delevenlige boliger

Indretning af boligmoduler

Moduler kan opføres som enkeltstående huse eller etagebyggeri helt op til 12 etager. De er særligt anvendelige som ungdomsboliger, midlertidige boliger, tiny houses, familieboliger, butiksejendomme, logistikbygninger og  meget mere.  De kompakte boliger byder på rummelighed og kan tilpasses efter ønske og behov i designfasen.

2 vaerelses modul

2-værelses færdigt boligmodul

2 værelser fordelt på en 36,9 m2 stor bolig, som vil blive leveret som ét samlet modul. Boligen indeholder soveværelse, badeværelse samt køkkenalrum.

3 vaerelses modul

3-værelses færdigt boligmodul

3 værelser fordelt på en 73,8 m2 stor bolig, som vil blive leveret som 2 moduler og sammensat onsite. Boligen indeholder 2 soveværelser, badeværelse samt køkkenalrum.

AAB Silkeborg opsaetter boligmoduler fra Prodatek 4
AAB Silkeborg - visualisering

Formater

  • Længde: 220 mm
  • Bredde: 240 mm
  • Materialetykkelse: Ca. 13 mm
  • Vægt: Ca. 1,6 kg
  • Lægteafstand: Ca. 210 mm
  • Antal pr. m²: Ca. 21,5 stk.

Fordelen ved stålsystemet er, at det går væsentligt hurtigere end traditionelt byggeri. Vi går ikke på kompromis med noget i dansk fabrikerede stålkonstruktioner og såvel funktionalitet som kvalitet er helt i top.

Al stål, som vi anvender i produktionen, er galvaniseret eller har fået anden zink/magnesiumcoating, der forhindrer det i at ruste. Det gør vores stålkonstruktion anvendelig i alle slags klimaer – og er der krav om meget vejrbestandige legeringer (i saltholdige miljøer) kan vi anvende rustfrit stål.

Vores stålkonstruktionen er modstandsdygtig overfor vind og vejr, og tåler nemmere temperatursvingninger end fx træbaserede elementer.

Grundet stålsystemets attraktive, lette vægt er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

AAB Silkeborg opsaetter boligmoduler fra Prodatek 2

Produktinformation

Læs om produktegenskaberne samt de mange fordele ved at vælge færdige boligmoduler her.

Vejrbestandig

Frostbestandig

Brandadfærd: Euroclass A1

Vandabsorption <6%

Miljøvenligt

Farveægte

Smart housing for alle

Med stålproduktion får I ubegrænsede muligheder for let opbygning af ydervægskonstruktioner. Det vil altid være tilpasset energirammen uden at der spilldes unødig plads på vægtykkelse.

Et boligmoduler er udgjort af de klassiske 4 elementtyper:

 • Skillevægge
 • Facadeelementer
 • Tagkassetter
 • Bund- & dækkassetter

Herudover har vi som ny mulighed for at lave indvendige trapper, hvor vi laver en ståltrappe, der også kan bruges under byggeperioden. Efter byggeriet lægges trin på som det sidste, så trappen får sit flotte udseende.

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør