Et smukt førstehåndsindtryk

Beklæd med tegl

Tegl har i århundrede været brugt til opførsel af bygninger på grund af dens hårdføre egenskaber, men teglsten er efterhånden også blevet et fordelagtigt facademateriale grundet det naturlige og unikke udtryk.

Facadebeklædning i smuk rød tegl på høj bygning.

Det ydre tæller også

En flot facade er det første, man lægger mærke til på et hus eller andre former for bygninger. Derfor er det vigtigt at vælge et materiale, der kombinerer et unikt og flot udtryk med god kvalitet og holdbarhed.

Vores facade tegl bruges udenpå bygningsfacaderne og giver en flot og stilren teglfacade. De fås i mange forskellige farver samt forskellige overfladestrukturer, der giver forskellige stilmæssige udtryk alt efter ønske.

De forskellige strukturer i teglen gør, at facaden ikke bliver kedelig, men skifter udtryk fra enhver ny vinkel og afstand.

Det gælder også, fordi alle teglenes overflader er unikke, selvom de har samme farve. Dette giver et særpræget og unikt ydre til din facade. Tegl giver et unikt farvespil, som rent visuelt er en fryd for øjet og efterlader et særligt indtryk hos alle, der ser det.

Vores teglfacade er i 100% uorganiske materialer og meget hårdbrændte. Det gør at fugtindholdet er under 3%, hvilket minimerer frostsprængninger og forlænger levetiden på dine tegl.

Vejrbestandig

Brandadfærd: Euroclass A1

Frostbestandig

Vandabsorption <6%

Miljøvenligt

Farveægte

Standardiseret

Dania Duo facadetegl på Duoholm Klosterpark i Nykøbing Mors

Dobbelt så godt

Dania Duo

Dania Duo er udformet som et dobbelttegl, hvilket giver illusionen af enkelte tegl som er påsat facaden enkeltvis. Her er det nemmere og hurtigere at montere teglet på en facade uden at afsløre sin udformning som dobbelt-spån. Dania Duo er både vedligeholdelsesfri og kan også love lang levetid.

Viva Grande facadetegl med altaner

Rustik klassiker

Viva Grande

Viva Grande er en rustik teglløsning af høj standard til dit projekts facade. Teglstenen er udformet i en U-profil og alle er unikke fra hinanden, som stadig skaber et homogent udtryk med charme kombineret med eksklusivitet.

Et langvarigt valg

Sammenlign tegl med træ

Tegl tilbyder både æstetisk appel og holdbarhed. Få tidløs elegance og beskyttelse, der står imod tidens tand.

Facadetegl fra Prodatek Et helt andet valg her
Udvalg 11+ farver
Bæredygtighed
Holdbarhed Længst levetid
Vedligehold Ingen Oliering nødvendig
Vejl. pris 500 DKK~
Kan designes Ja Nej
Brandsikker Ja – Euroclass A1
Vandindtag <6%
Frostbestandig Ja
Vejrbestandig Ja Ja
Uorganisk Ja Nej
Montering Let – ingen belastning

Tid til mere

Nem montering

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk. Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeret

Cradle-to-Cradle certificeringssystemet er et internationalt mærkning af sunde og bæredygtige produkter og koncepter, som bidrager til en cirkulær økonomi. En certficering vurderes på 5 parametre:

  • Materialesundhed
  • Genanvendelse
  • Brug af vedvarende energi
  • Håndtering af vandressourcer
  • Social retfærdighed

Viva Grande

Forkæl sanserne med rå struktur i tidsløst design

Dania Duo

Med øje for detaljerne i funktion og design

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Let, tørt og uorganisk

Mikkel Portraet

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Hvilken facadebeklædning ønsker du at sende en forespørgsel om?
Selected Value: 10