Spansk skiferfacade af højeste kvalitet

Beklæd med skifer

skifer facadebeklædning

Montering af både skinne og tegl er let som en leg og kan gøres året rundt, således du kan påføre lige præcis det udtryk, som du ønsker til din skiferfacade.

En facade prydet med naturskifer fra Prodatek er fuldt vedligholdelsesfri, og både skifer og monteringssystem har en lang levetid.

Netop vores montagesystem til tegl og skifer kan opføres med god samvittighed, da vi har stort fokus på cirkulær økonomi og ‘design for adskillelse’, som betyder, at skiferfacaden kan genanvendes.

En naturlig og unik æstetik med karakter

Holdbare facader

Produktinformation til skiferfacade

Naturskifer fra Prodatek er af udvundet i Spanien og af højeste kvalitet, som efter udvinding tjener som et stærkt facademateriale med et unikt og tidsløst udseende. Skifer monteret på husets ydre sikrer en ventileret facade udover at være en bæredygtig løsning til dit projekt.

Jordskælvbestandig

Vind-, vejr-, og frostbestandig

Brandadfærd: Euroclass A1

Vandabsorption <0,4%

Farveægte

Formater

  • Længde & bredde: 300x600mm, 250x500mm, 200x400mm
  • Materialetykkelse: Ca. 7-9mm
  • Lægteafstand: Ca. 270mm
  • Antal pr. m²: Ca. 6,5 stk.

Et langvarigt valg

Nem montering

Skiferfacader er nemme at håndtere og montere i det medfølgende system. Systemet til skiferfacader kan fint kombineres med en ny facadeopbygning (hvor der f.eks. efterisoleres på en eksisterende bygning).

Det kan også levnes mulighed for at fremtrække ventilationsslanger til tvungen ventilation med varmegenvinding i den nye facade.

Da skifer er fremstillet af naturmaterialer vil farver/tykkelser variere, og facaderne får derfor et unikt farvespil. Skiderfacade-systemet er udviklet til beklædning af ydervægge på eksisterende samt nye bygninger.

skifer facade montering
Hjalp denne side dig?

Om du ønsker at beklæde et nybygget projekt, eller om du ønsker at energirenovere en bygning, så er skifer et sikkert valg. Naturskifer skal ikke renses eller males, og materialet blegner heller ikke med tiden grundet et naturligt olieindhold og lavt vandoptag.

Beklædningerne er ekstremt hårdføre mod både frost, kulde og varme, hvilket gør, at facaden kan holder i over 100 år.

Selve udvindingen af skifret udleder utrolig lidt på CO2-regnskabet. Materialet er naturligt, bæredygtigt og genanvendeligt.

Fordelene ved skifer fra Prodatek:

 • Åbne for diffusion
 • Graffiti-resistente
 • Genanvendelige
 • Fremstillede af naturlige materialer

Naturligt, taktilt og gennemtestet

Mikkel Portraet

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Hvilken facadebeklædning ønsker du at sende en forespørgsel om?
Selected Value: 10