Kom tættere på

Kort om os

Hos Prodatek værdsætter vi ordentligheden fra vores produktion til vores kommunikation med vores kunder. Det starter indefra, og derfor stræber vi hver dag efter at sætte ordentlighed på agendaen, når vi møder hinanden og vores kunder.

Prodatek Lager 07

Vores vision

Vores vision

Vores vision er at være Danmarks stærkeste leverandør af præfabrikerede elementløsninger og facadeopbygningssystemer. Vi er godt positionerede med vores unikke produkter, som er baseret på egenvalsede rustfri/galvaniserede stålprofiler, som er med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores mission

Vores mission

Produkterne er særdeles konkurrencedygtigte alternativer til træ, mursten eller beton, idet stål udemærker sig ved dets høje bestandighed, lange levealder, lave vægt og høje styrke.

Vi vægter høj faglighed og kundeforståelse på vores team. Derfor værner vi om vores specialiserede medarbejdere, som dagligt leverer solide og holdbare løsninger landet rundt i tæt samspil med vores tilbagevendende kunder.

Vores værdier

Vores værdier

Det skal være trygt at være på arbejde hos Prodatek A/S. Derfor har vi fokus på medarbejdertilfredshed på arbejdspladsen.

En af vores forcer er en stærk service, viljen til samarbejde og en tværfaglig tilgang til de enkelte projekter. Kundetilfredshed og fremtidssikret byggeri er formålet med alt, hvad vi gør. Vi brænder for at finde den bedste løsning for dig og forsøger hele tiden at gøre det endnu bedre.

Centralt for vores dagligdag er ordentlighed. Vi behandler hinanden og vores kunder respektfuldt og rummer forskellighed.

Stærke løsninger med fokus på en grønnere fremtid

Vores vision forankret i bæredygtig produktion

På byggepladsen omsætter dette sig i hurtigere opførelse og sundere byggerier, hvor der – i kraft af helt uorganiske materialer – ikke kan opstå følgeskader som mug og skimmel. Fremtidens byggeri er tørt, godt og sundt.

Prodatek forhandler og sælger facadeløsninger til tegl og skifer – og sammen med et patenteret ophængningssystem i aluminium kan vi medvirke til at skabe smukke og vedligeholdelsesfrie facader.

Vi er hjemmehørende i Randers med både administration, tegnestue og produktion, hvor vi producerer skræddersyede løsninger til professionelle kunder i byggeindustrien. Vi leverer direkte til totalentreprenører, håndværksmestre, boligforeninger og andre, der vil skyde genvej til sunde og effektive løsninger.

Vores medarbejdere - dine specialister

Mikkel Hugo Hansen fra Prodatek
Mikkel Hugo Hansen

Direktør

Sokol fra Prodatek
Sokol Yonov

Arkitekt & bygningskonstruktør

Havardur fra Prodatek
Havardur A Lofti

Bygningskonstruktør

Brian Bentsen fra Prodatek
Brian Bendtsen

Produktionsleder

Jan Pedersen fra Prodatek
Jan Pedersen

Assisterende produktionsleder

Portraet 8
Vi mangler også dig…

Ansøg i dag

Bestyrelse

Personalebilleder til hjemmeside
Søren Toft-Jensen

Bestyrelsesformand

Personalebilleder til hjemmeside2
Steffen Pasgaard

Bestyrelsesmedlem

Michael Hedelund

Bestyrelsesmedlem

Christopher Stensbjerg

Bestyrelsesmedlem

Personalebilleder til hjemmeside3
Rasmus Madsen

Bestyrelsesmedlem

Tæt på dine projekter

Kvalitetssikrede stålelementer fra dansk produktion

Genanvendeligt & 100% skimmelfrit

Vores fokus er på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er stålet vi benytter i vores produktion 100% genanvendeligt, hvilket også gør vores konstruktioner, elementer og moduler genanvendelige.

På grund af stålets lette vægt, er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør genanvendelses- og kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Mikkel Portraet

Et enkelt og uforpligtet klik

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørg os om alt, når det kommer til vores produkter.
Vi guider dig til den løsning, du lige står og mangler.

Fornavn
Efternavn
Tilknyt en afdeling til din forespørgsel
Klik eller træk en fil til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 2 filer.