Byggeri med omtanke

Holdbart byggeri med præfabrikerede elementer

Prodateks præfabrikerede elementer samles af profiler i stål, som derfor kan anvendes i mange typer byggeprojekter – både i nybyggeri eller energirenoveringer.

Vores bæredygtige elementer er uorganiske i deres grundkonstruktion, hvilket forøger levetiden væsentligt.

Skjern 1

Bæredygtigt byggeri på kortere tid

Prodateks elementer er fremstillet i en let, galvaniseret stålkonstruktion, der er nem at flytte eller justere efter isoleringskravene i jeres byggeri.

Den innovative konstruktion med dobbeltprofiler i ét element, sparer jer for plads og giver flere indvendige m2. Facadevæggene er ganske enkelt nogle af de tyndeste på markedet, og isoleringensevnen kan justeres præcis efter jeres ønsker og krav. De præfabrikerede stålelementer er miljørigtige, da elementerne kan skilles ad og genanvendes.

Dansk produktion
Vi producerer alle vores elementer på vores produktion i Randers – præcist efter jeres mål og ønsker. Vi leverer til alle typer byggerier, og konstruktionerne er et meget bæredygtigt og holdbart alternativ til beton og træ.

Alle elementer projekteres efter jeres egne tegninger i vores tegnestue. Her er der nær sammenhæng med produktionen.

Tidseffektive kvalitetsløsninger

Præfabrikerede elementer

Prodatek producerer elementer og kassetter baseret på uorganiske materialer, der passer godt til det danske klima. Få opsat ydervæggene, råhuset eller skelettet til huset i en håndevending med præfabrikerede elementer fra Prodatek.
Stalkonstruktioner indefra

Yder- & skillevægge

Prodateks skillevægge er i lette og holdbare stålprofiler, som nemt opsættes og nedtages, hvis der er behov for af lave om på ruminddeling. Skillevægge kan leveres rå eller med gipsplader, og ydervæggene leveres med isolering, vindplader og gips.

Læs mere om skillevægge her

Bundkassette

Bund- & dækkassetter

Prodateks bundkasetter kan produceres i 100% uorganisk materiale med en grundkonstruktion i galvaniserede stålprofiler. Isoleringskonstruktion vælges af kunden.

Læs mere om bund- & dækkassetter her

Tagkassette som bjælkespær monteres. Prodateks tagkassetter kan leveres i gitterspær, hansespær, saksespær mf. Tagkassetterne er ekstremt stærke, solide og vedligeholdsesfrie.

Tagkassetter

Prodateks tagkassetter produceres hovedsageligt i uorganiske materialer. Ligeledes kan de leveres fuldt isolerede og lukkede  – eller alternativt uden isolering for enkel trækning af ventilation m.v. i kassetten.

Læs mere om tagkassetter her

stalkonstruktioner

Stålkonstruktioner

Prodateks stålkonstruktioner kan anvendes til mange forskellige formål. Fra opbygning af hele huse – til konstruktion af ekstra rum eller inddelinger i eksisterende byggeri.

Læs mere om stålkonstruktioner her

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Rent, tørt og let

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør