Byg holdbart, solidt og levedygtigt

Stålkonstruktioner og stålskelet til opbygning af huse, komplekser og lagerhaller

Prodateks stålkonstruktioner kan anvendes til mange forskellige formål. Fra opbygning af hele huse – til konstruktion med stålskelet af ekstra rum eller inddelinger i eksisterende byggeri.

Opbygget stålskelet som del af stålkonstruktion af et villahus.

Til stålet for dine projekter

Hos Prodatek ved vi hvordan en byggeplads fungerer og hvad der skal til for at blive færdige med et byggeri til tiden. Vi gør derfor særlig meget ud af, at vores stålkonstruktioner skal være lette at arbejde med og hurtige at montere. Færdige stålrammer og stålskeletter (samlet/usamlet) er et godt alternativ til at få leveret færdige elementer fra Prodatek.

Al stål, der anvendes i Prodateks produktionsproces, kommer fra anerkendte danske stålgrossister. Stålet er galvaniseret/forzinket, hvilket forhindrer det i at ruste. Således er anvendelse i indendørs vådrum eller udendørs saltholdige miljøer fuldt ud muligt. Stålet kan leveres i både C3 og C4 udgave, og dokumenterer selvfølgelig vores kvalitet.

Uorganisk er det nye sort

Organisk er godt – bare ikke altid i byggeri. Det stålbaserede byggeri er uorganisk, således vi undgår råd og andet, der ikke hører til i bygningskonstruktioner.

Holdbart til de næste generationer

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Danskproduceret

Vi producerer alle stålprofiler på egen fabrik i Randers, så du kan være sikker på kvalitetssikrede produkter – tæt på. Vores stålelementer er økonomisk bæredygtigt og foretrukket valg frem for byggeri baseret på træ.

Færdig til tiden

Vi respekterer dine deadlines, og sørger for effektiv produktion og logistik til vores kunders byggeplads.

Stærke projekter i hele landet

Et udvalg af opførte stålkonstruktioner

Rundt i hele Danmark har du muligheden for at opleve et elementbyggeri lavet af stålkonstruktioner og stålskeletter fra Prodatek. Se et udvalg af dem her.

Stålkonstruktioner i deres grundform kan enten opbygges med en stålramme eller to sammensatte stålrammer. Herefter kan tilvælges isolering. Alternativt kan én stålramme benyttes som stålskelet med gips til ekstra rum eller opdeling af rum og værelser.

De 5 hurtige om stål

Derfor vil du foretrække at bygge stålkonstruktioner og stålskeletter

Fordelene ved at bygge med stål er mange. Vi har samlet 5 hurtige fordele til dig her.

 1. 3x lettere end træ
  Lette profiler er nemme at opføre, manøvrere med og transportere. På trods af letvægt er konstruktionen dog stadig yderst stærk – og kan endda beskytte mod jordskælv.
 2. Mindre spild takket være millimeterpræcision
  Ved produktion af præfabrikerede stålelementer er materialespild mindre end 2% – 18% mindre spild end konstruktion i træ.1
 3. Yderst modstandsdygtig over for brand
  Ved eventuelle elektriske fejl i et hulrum vil elementet ikke blive antændt modsat træbaserede elementer, der bærer ilden rundt.
 4. Tørre konstruktioner
  Stål er uorganisk, og det giver derfor ingen problemer med fugtindhold i konstruktionen, som kan udvikle råd, skimmel og andre organiske organismer, som ellers kan nedbryde konstruktionen over tid.
 5. Kan opføres året rundt
  Nemlig fordi vores præfabrikerede stålelementer er uorganiske gør, at du kan opføre dine projekter året rundt uanset vejrforhold.

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Let, tørt og uorganisk

Mikkel Portraet

Et enkelt og uforpligtet klik

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørg os om alt, når det kommer til vores produkter.
Vi guider dig til den løsning, du lige står og mangler.

Fornavn
Efternavn
Tilknyt en afdeling til din forespørgsel
Klik eller træk en fil til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 2 filer.