Stålbaseret bund og etageadskillelse

Bundkassetter

Bundkassette

Prodateks bundkasetter kan klare store spænd og tjener både som bund og etageadskillelse i nybyggerier. Grundet vores materialers robusthed, vil der ikke være behov for understøtning af bundkassetterne på midten (med mindre der er tale om meget store spænd. Kontakt os for mere information).

Ingen opgave er for stor

Let, tørt og tæt

Bundelementer i uorganiske materialer

Når du får lavet bundkassetter til dit nybyggeri, bliver det hurtigt at komme i gang med at lukke huset. Stil bundkassetterne på punktfundamenter eller skruefundamenter, og rejs de færdige facadevægge, skillevægge og tagkassetter, så har du et tæt råhus, som er færdigt til indvendigt arbejde.

Bundkasetterne har lang levetid og er holdbare under alle forhold. I modsætning til træelementer er der ingen dele af stålbundkassetten, der kan forgå – og vi anvender kun uorganiske materialer, som ej heller kan give anledning til mug og skimmel.

Genanvendeligt & 100% skimmelfrit

Vi fokuserer på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er stålet, vi benytter i vores produktion, 100% genanvendeligt, hvilket også gør vores konstruktioner, elementer og moduler genanvendelige.

På grund af stålets lette vægt, er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør genanvendelses- og kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Mikkel Portraet

Få en uforpligtende snak med Mikkel

Ordentlighed og høj faglighed er kernen i alt, vi gør

“Vi stræber dagligt efter at levere holdbare og solide løsninger, som vil holde i generationer – og vi erfarer, at vores bestræbelser i både produkt og i serviceniveau ofte fører til lange og tætte forhold med kunden.”

Mikkel Hugo Hansen
Adm. direktør