Bæredygtige og tidseffektive projekter

Logistikejendom i 8 meters højde

Facadeelementer, indvendige skillevægge og etagedæk til domicilbyggeri.

Logistikejendom i 8 meters højde

Entreprenør

Krone Huse, Viva, Total El, ProMontage & Lemming VVS

Lokation

Silkeborg

År

2021

Størrelse

14,858 m2

Arkitekt

Krone Huse

Rådgiver

Svend Poulsen A/S

Hjem.dk lagerhal tegning af Prodatek Kristian

Domicil med lagerhal og kontor til stor dansk webshop

Lige udenfor Silkeborg har webshoppen, Hjem.dk, til huse. Her bliver forhandlet isenkram og boliginteriør fra klassiske designerlamper til kongeligt porcelæn. Med over 20.000 varer af isenkram, boligudstyr og personlig pleje, steg behovet for et større lager.

Til opførelsen blev facadeelementer, indvendige skillevægge og etagedæk i stål leveret af Prodatek.

Hjem.dk lager 6

Solide materialer

Vores stål 100% genanvendeligt, hvilket betyder at alle konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes, hvis det en dag i fremtiden skal nedtages. Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

At bygge i let stål sikrer 100% skimmelfri  og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne. Dermed skal du ikke frygte fugt og skimmel i konstruktionerne og kan være sikker på et godt og sundt indeklima.

Få et tilbud

Ønsker du også at bygge din lagerbygning eller ejendom op, eller ønsker du at energirenovere, løser vores facadesystem opgaven. Ud fra dine arkitekttegninger, hjælper vi med projektering og optegning i vores tegnestue.

Hvis du spekulerer på, hvad det koster at bygge en lagerhal, kan du tage kontakt til Prodatek. Vi besvarer alle dine spørgsmål og giver dig en fair pris. Vi hjælper dig hele vejen igennem.

Hjem.dk lager 2
Skjern 1Rækkehuse i Skjern
VognmandsparkenVognmandsparken