Forside/Referencer/Logistikejendom i 8 meters højde
Icon6Icon5

Bæredygtige og tidseffektive projekter

Logistikejendom i 8 meters højde

Facadeelementer, indvendige skillevægge og etagedæk til domicilbyggeri.

Figur 2
Logistikejendom i 8 meters højde

Entreprenør

Lokation

Silkeborg

År

2021

Størrelse

Arkitekt

Rådgiver

Logisikejendom Silkeborg4

Stor lagerhal med kontor til stor dansk webshop

Lige udenfor Silkeborg har webshoppen, Hjem.dk, til huse. Her bliver forhandlet isenkram og boliginteriør fra klassiske designerlamper til kongeligt porcelæn. Med over 20.000 varer af isenkram, boligudstyr og personlig pleje, steg behovet for et større lager.

Til opførelsen blev facadeelementer, indvendige skillevægge og etagedæk i stål leveret af Prodatek.

Solide materialer

Vores stål 100% genanvendeligt, hvilket betyder at alle konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes, hvis det en dag i fremtiden skal nedtages. Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

At bygge i let stål sikrer 100% skimmelfri  og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne. Dermed skal du ikke frygte fugt og skimmel i konstruktionerne og kan være sikker på et godt og sundt indeklima.

Få et tilbud

Ønsker du også at bygge din lagerbygning eller ejendom op, eller ønsker du at energirenovere, løser vores facadesystem opgaven. Ud fra dine arkitekttegninger, hjælper vi med projektering og optegning i vores tegnestue.

spekulerer på, hvad det koster at bygge en lagerhal, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt. Vi besvarer alle dine spørgsmål og giver dig en fair pris. Vi hjælper dig hele vejen igennem.

 

Skjern 1Nygade, Skjern
VognmandsparkenVognmandsparken