Skifer facader

Materialet skifer er både æstetisk smukt og har i flere århundrede fungeret som et tagdækningsmateriale.

Udvidet information

Det fungerer også fremragende som et facadeprodukt udenpå bygninger. Vores skifferfacade er lavet af spansk naturskiffer og er af den bedste kvalitet på markedet. Det har en holdbarhed på minimum 100 år og holder i de fleste tilfælde meget længere endnu. Udover den spanske naturskiffer har vi en dyrere version, det tyske PTK Nordic. Forskellen er at på PTK Nordic er systemet bagved skiferfacaden skjult, hvilket gør, at man ikke kan se fastgørelserne modsat vores andre skifferfacader. 

Hos Prodatek tilbyder vi at udnytte skiffers mange fordele ved at bruge skiffer som facademateriale. Du får et stilrent look, der kombinerer et klassisk udtryk med det moderne. Samtidig går du ikke ned på kvalitet og du får en slidstærk kvalitetssikret facade. Naturskifferen har en meget ensartet overflade både i struktur og farve. Det gør materialet yderst brugbart til nybyggeri samt renovering. Herudover vil din facade få et stilrent og rent udtryk. Hvis du vælger at investere i vores naturskiferfacade, får du både en smuk og modstandsdygtig beklædning som facade. Herudover er naturskifer helt vedligeholdelsesfrit.

Vores skiferplader fås i forskellige størrelser:

Lille: 20 x 40 cm

Mellem: 25 x 50 cm

Stor: 30 x 60 cm

Vi er Danmarks hurtigste montagesystem. Skiferfacaden er fleksibel og kan anvendes indenfor alle typer byggerier og facader. Alt skifer er monteret på vores eget stålsystem, hvor afvanding, isolering, udluftning og brandhæmning er tænkt ind.

Galleri

Bjørn Lyngeborg Rohde Laursen

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter så kontakt Bjørn direkte

E-mail

bl@prodatek.com

Telefon

+45 31 35 29 96