Varianter

Læs meget mere om Nordic Facadetegl – eller hent montagevejledning til Nordic Facadetegl her

Galleri

Mere om Nordic
facadetegl

Nordic facadetegl er Prodateks lidt mere eksklusive facadeteglsløsning. Den er smuk og harmonisk med sit aflange format, og kan leveres både som L og U profil (standard). Den gør det rigtigt godt på en ventileret facade, der kan holde mange år uden nogen form for vedligeholdelse (læs evt. mere om vores facadeelementer, for at se hvad den kan opsættes på)

Nordic facadetegl produceres for Prodatek i Tyskland på et anerkendt teglværk og de leveres med små tolerancer og i en enestående tysk kvalitet. 

Med Nordic løsningen har vi tænkt meget længere end teglene. Løsningen består af en patenteret aluminiumsskinneprofil og rustfri skruer, der sammen med teglene udgør en nem løsning til opsætning af tegl. Alle komponenter er syrefaste og rustfri. Alu-skinne-profilerne produceres hos Hydro Aluminium i Danmark. Øvrige komponenter produceres i Tyskland. Kvaliteten og dokumentationen er i top – og miljø-aftrykket er minimalt.

Hent vores montagevejledning som PDF under download.

Hos Prodatek udvikler vi systemer, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk ny facade på alle former for byggeri. Kombinationen af vores produkter gør det muligt at efterisolere bygningen samtidig med at man forskønner facaden med fx Nordic facadetegl. I kan også kombinere Nordic med andre materialer – fx træ – og vi sælger selvfølgelig også flotte alu-inddækninger til hjørner, overgange, vinduer og døre.

Hos Prodatek ved vi, hvordan en byggeplads fungerer og hvad der skal til for at blive færdige med et byggeri til tiden. Vi gør derfor særlig meget ud af, at vores systemer skal være lette at arbejde med og hurtige at montere. Samtidig er der næsten intet spild, da skinnestumper helt ned til 60 cm kan genanvendes på facaden. Vores system til opsætning af ny facade giver en stabil og solid facade, og vi har selvfølgelig tænkt afvanding, isoleringsmuligheder, udluftning og brandhæmning.

Prodatek A/S på Building Green – hvor holdbare facadeløsninger blev præsenteret…

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om vores produkter så kontakt Prodatek salg direkte

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44