Tegl bruges ikke blot til tag, men er også et unikt facademateriale grundet udtryk og teglens mange fordelagtige egenskaber.

Udvidet information

En flot facade er det første man lægger mærke til på et hus eller andre former for bygninger. Derfor er det vigtigt, at vælge et materiale der kombinerer et unikt og flot udtryk med god kvalitet og holdbarhed. Vores facade tegl bruges udenpå bygningsfacaderne og giver en flot og stilren teglfacade. De fås i mange forskellige farver samt forskellige overfladestrukturer, der giver forskellige stilmæssige udtryk alt efter ønske. De forskellige strukturer i teglen gør, at facaden ikke bliver kedelig, men skifter udtryk fra enhver ny vinkel og afstand. 

Det gælder også, fordi alle teglenes overflader er unikke, selvom de har samme farve. Dette giver et særpræget og unikt ydre til din facade. Tegl giver et unikt farvespil som rent visuelt er en fryd for øjet og efterlader et særligt indtryk hos alle, der ser det. Vores teglfacade er i 100% uorganiske materialer og meget hårdbrændte. Det gør at fugtindholdet er under 3%, hvilket minimerer frostsprængninger og forlænger levetiden på dine tegl.

Hos Prodatek har vi to forskellige typer tegl i forskellige prisklasser. I den billigere teglfacade har vi Scandic Twin varianten. Her har vi Danmarks største farveudvalg samt Danmarks hurtigste montering. Den dyrere teglfacade, Nordic, fås i 7 forskellige farver. Her er stenen større, hvilket giver et andet visuelt udtryk. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de to forskellige varianter, og hvad der passer bedst til dit byggeprojekt.

Prodatek salg

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek salg direkte:

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44