Et smukt førstehåndsindtryk

Dania Duo

Twin2 compressed

Montering af både skinne og tegl er let som en leg og kan gøres året rundt, således du kan påføre lige præcis det udtryk, som du ønsker til dit projekt.

En facade prydet med Dania Duo-tegl fra Prodatek er fuldt vedligholdelsesfri, og både tegl og monteringssystem har en lang levetid. Teglene kan leveres som en systemløsning med hulbilleder til montering af profilskinnerne, og har et væld farver som kan passe til ethvert projekt.

Netop vores montagesystem med facadetegl kan opføres med god samvittighed, da vi har stort fokus på cirkulær økonomi og ‘design for adskillelse’, som betyder, at delene kan separeres og genanvendes.
Derfor fokuserer vi meget på Cradle-to-Cradle-certificeringen.

Med omtanke for miljøet… og din tid

Snittegning dania 2

Dania Duo snittegninger

Vores patenterede aluskinne er nem at montere og er ekstremt holdbar til flere generationer.

En ventileret facade beskytter mod vejret

Prodatek anbefaler 25 mm afstandslægter monteret på ydermuren for en ventileret facade. Vores monteringsvejledning hjælper dig fra afstandslægter til færdig facade.

Sk├armbillede 2022 11 16 kl. 11.03.36
Snittegning dania 1

Hurtig opsætning som du kender det

Opsæt Dania Duo teglspån som du plejer med afstandslægterne og montér derefter skruerne i den patenterede stålskinne for at fæstne.

Holdbare facader

Vores udvalg af Dania Duo facadetegl

Tegl bruges ikke blot til tag, men er også et unikt facademateriale grundet udtryk og teglens mange fordelagtige egenskaber.

Dania Duo silkeborg

Silkeborg

Grey

Klitmøller

Dania Duo Roskilde

Herlev

Dania Duo Frederikssund

Uggeløse

Dania Duo Nyborg

Nyborg

Rust

Risskov

Dania Duo Svaneke

Svaneke

Dania Duo Svendborg

Svendborg

Dania Duo Tyholm

Tyholm

Okker

Skagen

Zink

Viborg

Produktinformation

Læs om produktegenskaberne samt de mange fordele ved at vælge Dania Duo her.

Vejrbestandig

Frostbestandig

Brandadfærd: Euroclass A1

Vandabsorption <6%

Miljøvenligt

Farveægte

Formater

 • Længde: 220 mm
 • Bredde: 240 mm
 • Materialetykkelse: Ca. 13 mm
 • Vægt: Ca. 1,6 kg
 • Lægteafstand: Ca. 210 mm
 • Antal pr. m²: Ca. 21,5 stk.
 • Vægt pr. m² inkl. ophængningssystem: 36 kg.
Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeret

Cradle-to-Cradle certificeringssystemet er et internationalt mærkning af sunde og bæredygtige produkter og koncepter, som bidrager til en cirkulær økonomi. En certficering vurderes på 5 parametre:

 • Materialesundhed
 • Genanvendelse
 • Brug af vedvarende energi
 • Håndtering af vandressourcer
 • Social retfærdighed

Tid til mere

Nem montering

Prodateks tegl- og skiferløsninger inkluderer selvfølgelig den færdige tegl eller skifer, men løsningen er meget mere end det: Vi leverer også et patenteret og sikkert alu-opsætningssystem, så tegl eller skifer bliver hurtigt monteret med sikkert og smukt udtryk. Montagetiden er den hurtigste på markedet.

Alu-opsætningssystemet er patenteret. Alu-skinnerne extruderes hos Hydro-Aluminium i Danmark, og de rustfri skruer kommer fra tysk producent. Prima komponenter i en prima løsning.

Genanvendeligt & 100% skimmelfrit

Vores fokus er på at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er stålet vi benytter i vores produktion 100% genanvendeligt, hvilket også gør vores konstruktioner, elementer og moduler genanvendelige.

På grund af stålets lette vægt, er det nemt at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør genanvendelses- og kombinationsmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Mikkel Portraet

Vil du høre mere?

Få et prisoverslag

Her kan du lægge en uforpligtende bestilling på vores facadebeklædning, og så vil vi vende tilbage med et prisoverslag snarest.

Fornavn
Efternavn
Hvilken facadebeklædning ønsker du at sende en forespørgsel om?
Selected Value: 10