Bæredygtige og tidseffektive projekter

AAB Silkeborg

Præfabrikerede, indflytningsklare boligmoduler. 38 m2 lejligheder med køkken, bad, soveværelse og stue.

AAB Silkeborg

Entreprenør

Brdr. Randers & Kærsgaard

Lokation

Silkeborg

År

2019

Størrelse

12x 37m2 - 2x 74m2

Arkitekt

Prodatek & ERIK arkitekter

Rådgiver

2T Arkitekt | Ingeniør: Reeholm & Bredahl

2 1 1024x768 1

Prodatek har udviklet et koncept for velindrettede og funktionelle småboliger. Vores standardboligmoduler ses nedenfor, men det er naturligvis muligt at tilpasse og udvikle modulerne specielt efter bygherres ønsker og behov.

Efter samme fleksible princip, kan modulerne også ”stables”, hvis man ønsker i flere plan

2 vaerelses modul
3 vaerelses modul

Med Prodateks boligmoduler tilbyder vi en løsning, der kan imødekomme det stigende behov for små boliger til en konkurrencedygtig husleje. Boligerne er udviklet så de kan flyttes fra sted til sted, og dermed afhjælpe akut boligmangel, når den opstår.

Da boligerne produceres på fabrik er montagetiden reduceret til et minimum, hvilket gør at kunden i løbet af få timer kan have en indflytningsklar og fuldt funktionsdygtig bolig.

Spazeboliger – Bpace

Sammen med Boligforeningen AAB Silkeborg har vi bearbejdet modulboligerne og udviklet konceptet Spazeboliger. Spazeboligerne er boliger, som er billige for beboerne at leje.

I følge Flemming Jensen, direktør hos AAB Silkeborg, er det ikke før set herhjemme, at man kan bo i en to-værelses bolig for 3200 kr. om måneden inklusiv forbrug. Boligforeningen har allerede opført 26 Spazeboliger.

“Intet mindre end en verdensnyhed”

– Direktør Flemming Jensen, AAB Silkeborg

Indflytningsklare præfabrikerede boligmoduler

Modulerne produceres under kontrollerede forhold på vores fabrik i Randers, hvilket sikrer den bedste kvalitet. Alle installationer trækkes og inventar monteres, så modulerne leveres fuldt funktionelle til byggepladsen.

Modulerne skal således kun tilkobles el, vand og kloak, når de modtages på byggepladsen. Alt efter ønsket kvalitetsniveau, er det muligt at tilkøbe andre hårde hvidevarer, køkken- og badeværelses-interiør mm. Bygherre kan således selv bestemme boligernes pris.

Som standard overholder boligerne BR18, men kan efter ønske fra bygherre tilpasses andre krav til f.eks. energi.

1 1024x768 1 1Privat parcelhus
2 4 1024x768 1Nordhavnen