Categories: Karriere, Arkiv,

Sunde og tidseffektive projekter

Ivrig Produktionsmedarbejder

31. May, 2023

Udløbet

Prodatek Lager 06

Bliv en del af et stålfast team, der leverer byggeelementer af højeste kvalitet

Prodatek har i de seneste år tegnet og produceret præfabrikerede elementer til nye byggerier og energirenoveringer, og vi mærker nu, at efterspørgslen er stor. Derfor har vi også behov for flere kompetencer i vores produktion.

Vi mangler dig til fremtidens byggeri i Danmark

Vi er et sundt og innovativt produktionsselskab inden for præfabrikerede elementer og facader – og vi har travlt. Derfor mangler vi dygtige produktionsmedarbejdere – gerne med erfaring med elementproduktion.

I produktionen vil du hjælpe med at trække produktionen i den rigtige retning; Dine opgaver vil omfatte at tage ansvar i produktion og samle stålelementer og evt. beklæde med fermacell- og Cembrit-plader samt montage af andre byggematerialer. Herudover vil du:

  • Udføre daglig produktion og sikre løbende drift og højt output.
  • Læsning og forståelse af tekniske tegninger og deres korrekte udførelse
  • Udføre løbende produktionskontrol og sikre kvalitetsprodukter

Hvem er du

Vi forestiller os, at du er enten er produktions- eller konstruktions-medarbejder med stor velvilje til at lære og skabe – gerne inden for elementproduktion og/eller -byggeri. Eller måske ønsker du en fast daglig arbejdsplads med faste tider efter nogle år som udkørende tømrer/håndværker i al slags vejr.

Du skal have lyst til at være en del af vores engagerede produktionsteam, der ser det som en ”sport” at holde produktionen velkørende for at opnå et større output og levere højkvalitetsprodukter til tiden.

Vi kan tilbyde dig

Hos Prodatek bliver du en vigtig ressource i produktionen, der gør det muligt at skabe spændende og solide projekter, som vi kan være stolte af i hele Danmark. Vi har fokus på trivsel på arbejdspladsen, og her vil der altid blive lyttet til dine inputs.

Din daglige hverdag med faste tider vil finde sted på vores store kontor med den integrerede produktion beliggende tæt ved motorvejen.

Herudover kan du forvente:

  • Et arbejdsmiljø med uformel omgangstone
  • En grundig oplæring fra erfarne og passionerede produktionskolleger
  • Et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder
  • Gode arbejdsfaciliteter og team-ånd
  • Venskabeligt arbejdsmiljø med sociale arrangementer
  • Fuldtidsansættelse

Fremtidsfokuserede og bæredygtige byggekoncepter med produktion i Randers

På egen dansk fabrik i Randers producerer Prodatek A/S elementer og kassetter i materialer, der i sin grundtanke dels er uorganiske og dels fuldstændigt kan genbruges. Det rimer godt på sunde og bæredygtige byggerier. Vores grundkomponent er tyndstålprofiler, der CNC-valses på egen fabrik, efter mål og tegninger fra vores in-house tegnestue.

Prodatek samarbejder med professionelle partnere i byggebranchen, som alle har det til fælles, at de ønsker at forkorte procestiden på byggepladsen samtidig med, at de ønsker en holdbar og bæredygtig løsning i deres projekter.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis stillingen lyder som noget for dig, hører vi gerne fra dig snarest. Vi vurderer ansøgninger løbende, så ansøg allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Brian Bentsen på bb@prodatek.com eller 50 69 63 35.

Vedlæg dit CV og ansøgning i ansøgningsformularen. Spørgsmål og ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Udløbet

Bliv projektleder for Prodatek A/SErfaren projektleder
Concept Core hus 4 Byg smartere: 5 fordele ved stålkonstruktioner