Categories: Karriere, Rekruttering,

Sunde og tidseffektive projekter

Prodatek A/S søger en projektchef

31. August, 2023

Projectchefs skrivebord

Har du et højt drive, og trives du med at være en central figur i samarbejdet mellem ledelsen, tegnestue og produktionen? Har du en skarp forretningsforståelse og et kommercielt mindset? Så er du måske den kommende projektchef hos Prodatek A/S.

Prodatek A/S søger til nyoprettet stilling en projektchef til at lede og styre kundeprojekter inden for præfabrikation af bygningselementer og facadeløsninger. Som projektchef bliver du en afgørende figur i Prodateks succes og en daglig og tæt sparringspartner til deres CEO.

Du kommer til at varetage opgaver som binder salg, tegnestue og produktion sammen og derved arbejde tværfagligt med fokus på at skabe værdi for slutkunden. Du får ansvaret for at koordinere og følge op på projektaktiviteter og sikre, at kundeprojekter opfylder de tekniske specifikationer, tidsplaner og budgetter. Som Prodatek A/S nye projektchef for du stor medindflydelse og ansvar for vores udvikling i tæt samarbejde og dialog med både produktionschefen og CEO.

Prodatek A/S har en række innovative patenter og produkter, som passer perfekt på den danske byggeindustri. Prodatek A/S er specialister i præfabrikation og leverer innovative løsninger til kunder, og med vores i forvejen stærke team og stort fokus på kvalitet, er vi i stærk udvikling indenfor vores felt. På adressen i Randers er der omkring 20 medarbejdere – fordelt på både administration, tegnestue og produktion.

Dine ansvarsområder vi bl.a. omfatte:

  • Koordinering og styring af projekters tidsplaner, ressourcer, budgetter og kvalitet
  • Identifikation og håndtering af risici og problemer – herunder vurdering af kompleksitet i kundeprojekter
  • Sikring af effektiv kommunikation og samarbejde med tegnestue, produktionsteam/-ledelse og andre interessenter
  • Support til salgsafdeling til udarbejdelse af kontraktmateriale og bistand i kundemøder
  • Opbygning og opretholdelse af relationer til eksisterende kunder

Hvem er du:

Du kommer med en stærk faglig baggrund eller erfaring indenfor byggeribranchen, hvor både det kommercielle og strategiske fokus har været en del af din hverdag. Du har indsigt i styring af tidsplaner og budgetter – og har en skarp forståelse for de forretningsmæssige aspekter. Du besidder et naturligt drive og nysgerrighed for at få tingene til at lykkes, og arbejder målrettet for at skabe succes på tværs af organisationen. Du er typen, der drives af at være ”hands on” på opgaveløsningen, og ikke bange for at fordybe dig, hvis opgaven kræver dette. Som person er du udadvendt og proaktiv og evner at tage ejerskab over opgaverne, og drives af udvikling og fremgang.

Vi forestiller os, at du kommer med:

  • God byggeteknisk faglig baggrund (eks. bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lign.) – gerne indenfor præfabrikation
  • Erfaring og indsigt i projektledelse og koordinering af tekniske projekter
  • Erfaring med brug af projektstyringsværktøjer og procesoptimeringsmetodikker
  • Fremragende kommunikationsevner – både på skrift og i tale

Prodatek A/S tilbyder:

Prodatek A/S tilbyder en konkurrencedygtig løn, gode arbejdsforhold og gode muligheder for at være med til at sætte sit eget præg på stillingen. Du bliver en del af en engageret team, hvor alle har fokus på at levere de bedste resultater. Du får en rolle, hvor du med stor medindflydelse og ansvar kan være med til at præge udviklingen i tæt samarbejde med vores CEO samt en stærk bestyrelse, der står bag og bakker op.

Interesseret?

Career varetager rekrutteringsprocessen for Prodatek A/S. Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning samt CV via knappen ”søg stillingen”. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned så snart jobbet er besat.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger og CV på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Anne-Marie Hviid Ekstrøm, på tlf. 3085 1294.

Examination of BitStarz online casino focusing in crypto currencies
Prodatek producerer stålpaneler til almene boligerAlmene Boliger - En smart løsning med bedre isoleringsgrad