Nybyggeri med omtanke

Vi hjælper, når du vil bygge nyt

Prodateks facadeelementer opbygges af stålpaneler, som kan anvendes i mange forskellige byggeprojekter. Stålpanelerne er uorganiske i deres grundkonstruktion, hvilket forøger levetiden.

Skjern 1

Bæredygtigt byggeri på kortere tid

Prodateks facadeelementer er fremstillet i en let, galvaniseret stålkonstruktion, der er nem at flytte eller justere efter isoleringskravene i jeres byggeri.

Den innovative konstruktion med dobbeltprofiler i ét element, sparer jer for plads, og giver flere indvendige m2. Facadevæggene er gansk enkelt nogle af tyndeste på markedet, selvom isoleringsevnen er i top med brug af indblæst papiruld (eller anden isolering efter jeres krav). Prodateks facadeelementer er miljørigtige, sunde at bo med og kan tillige skilles ad og genanvendes.

Vi producerer alle vores facadeelementer på fabrikken i Randers – præcist efter jeres mål og ønsker. Vi leverer til alle typer byggerier, og er et meget konkurrencedygtigt alternativ til beton og træ.

Alle elementer projekteres efter jeres egne tegninger i vores tegnestue. Her er der nær sammenhæng med produktionen.

Tidseffektive kvalitetsløsninger

Præfabrikerede elementer

Prodatek producerer elementer og kassetter baseret på uorganiske materialer, der passer godt til det danske klima. Få opsat ydervæggene, råhuset eller skelettet til huset i en håndevending med præfabrikerede elementer fra Prodatek.
stalkonstruktioner

Stålkonstruktioner

Prodateks stålkonstruktioner kan anvendes til mange forskellige formål. Fra opbygning af hele huse – til konstruktion af ekstra rum eller inddelinger i eksisterende byggeri.

Læs mere om stålkonstruktioner her

facadeopbygning

Facadeopbygning

Hos Prodatek kan vi lave specialtilpassede stålkonstruktioner i koldvalsede, galvaniserede profiler som er skræddersyet jeres projekt. Profilerne kan også leveres i rustfrit stål (C4) – samlet eller usamlet.

Læs mere om facadeopbygning her

Bundkassette

Bundkassetter

Prodateks bundkasetter kan produceres i 100% i uorganisk materiale med en grundkonstruktion i galvaniserede stålprofiler. Isoleringskonstruktion vælges af kunden.

Læs mere om bundkassetter her

tagkassette scaled

Tagkassetter

Prodateks tagkassetter produceres hovedsagligt i uorganiske materialer. Ligeledes kan de leveres fuldt isolerede  og lukkede  – eller alternativt uden isolering for enkel trækning af ventilation m.v. i kassetten.

Læs mere om tagkassetter her

Kort og godt

Færdige moduler

Prodatek producerer elementer og kassetter baseret på uorganiske materialer, der passer godt til det danske klima. Få opsat ydervæggene, råhuset eller skelettet til huset i en håndevending med præfabrikerede elementer fra Prodatek.

standardmodul

Standardmoduler

Prodatek har udviklet et koncept for velindrettede og funktionelle småboliger. Vi kalder det “Spazeboliger”, fordi I får meget plads for få penge. Prodatek leverer 2 standardløsninger, men det er naturligvis muligt at tilpasse og udvikle modulerne specielt efter jeres ønsker og behov.

Læs mere om standardmoduler her

indefra2 683x1024 1

Plug’n’play-moduler

Vi kan levere modulerne helt indflytningsklare. Alle installationer er da trukket og al inventar monteret. Da er det blot at fastgøre dem på fundamentpunkter og slutte dem til el, vand og kloak. Vi kan også levere modulerne i mere rå udgaver, hvor fx 3 moduler udgør et rå-hus.

Læs mere om plug’n’play-moduler her

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes.

Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne.

Rent, tørt og let

Steffen Pasgaard

Et enkelt og uforpligtet klik

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørg os om alt, når det kommer til vores produkter. Vi guider dig til den løsning, du lige står og mangler.