Stål konstruktioner

Prodateks stålkonstruktioner kan anvendes til mange forskellige formål. Fra opbygning af hele huse – til konstruktion af ekstra rum eller inddelinger i eksisterende byggeri.

Mere information om stål-konstruktion

Hos Prodatek ved vi hvordan en byggeplads fungerer og hvad der skal til for at blive færdige med et byggeri til tiden. Vi gør derfor særlig meget ud af, at vores stålsystemer skal være lette at arbejde med og hurtige at montere. 

Færdige stålrammer (samlet/usamlet) er et godt alternativ til at få leveret færdige elementer fra Prodatek. Med de færdige stålrammer sørger kunden selv for isolering, dampspærre, indvendige og udvendige plader mv. Til gengæld har vi meget kort leveringstid – selv på specialfremstillede stålkonstruktioner.

Vi producerer alle stålprofiler på egen fabrik i Randers, og sørger for effektiv logistik til vore kunder byggeplads.

Al stål, der anvendes i Prodateks produktionsproces, kommer fra anerkendte danske stålgrossister. Stålet er galvaniseret/forzinket, hvilket forhindrer det i at ruste. Således er anvendelse i indendørs vådrum eller udendørs saltholdige miljøer fuldt ud muligt. Stålet kan leveres i både C3 og C4 udgave, og dokumenterer selvfølgelig vores kvalitet.

Vi går op i at fremstille miljøbevidste produkter. Derfor er alt vores stål 100% genanvendeligt, så vores konstruktioner, elementer og moduler vil kunne genanvendes. Som følge af stålsystemets lette vægt, vil det være let at flytte indre såvel som ydre vægge, hvilket gør kombinations- og genanvendelsesmulighederne næsten uendelige.

Udover at være genanvendeligt og let anvendeligt er vores stålproduktion 100% skimmelfrit og lavet i uorganisk materiale, hvilket er en enorm fordel for både holdbarheden og kvaliteten af stålkonstruktionerne. 

 

 

Galleri

Prodatek på Building Green

Kontakt os

Hvis du ønsker, at høre mere om vores produkter, så kontakt Prodatek salg direkte

E-mail

salg@prodatek.com

Telefon

+45 71 96 74 44